Astrologie

Deze sterrenbeelden staan wel open voor een open relatie

sterrenbeelden-open-relatie

Een polygame relatie: voor het ene koppel een echte hel terwijl het voor het andere koppel geweldig werkt. Voor deze sterrenbeelden is het delen van hun lover in een open relatie helemaal niet zo’n gek idee.

Deze sterrenbeelden zien een open relatie wel zitten

Heb jij interesse in een open relatie? Goed nieuws: de mensen met dit sterrenbeeld hebben dat ook! Ga dus snel op zoek naar een Stier, Boogschutter of Waterman. Dan heb jij binnen no-time de relatie waar jij altijd al van droomde.

Stier (20 april – 20 mei)

Je zou denken dat een Stier een vast en stabiel type is. But you thought wrong! In relaties zijn Stieren namelijk juist het tegenovergestelde; vet instabiel dus. Stieren zijn heel erg sensueel ingesteld en zouden een romance met meerdere mensen tegelijk dan ook helemaal geen probleem vinden.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters raken nog wel eens verveeld in hun relatie. Ze zijn vaak onzeker of de connectie met hun partner wel sterk genoeg. Een open relatie past daarom goed bij dit sterrenbeeld. Met meerdere lovers raakt de boogschutter nooit verveeld, want een open relatie is natuurlijk allesbehalve saai.

Lees ook:
Mensen met deze vijf sterrenbeelden kunnen het beste flirten

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn super extravert. Ze zijn sociaal en houden van een avontuur. De Waterman houdt van gezelligheid en wil graag nieuwe mensen ontmoeten. Watermannen zouden zich heerlijk voelen in een open relatie. De Waterman kan namelijk goed omgaan met een nieuw of een ander perspectief. Een polygame relatie zou dus een goede match zijn voor dit sterrenbeeld!

Beeld: pinterest