Lifestyle

Opblaasbare jacuzzi van Albert Heijn is nu te koop voor een spotprijsje

Doordat het lekkerder weer wordt, willen we onze tuin ook weer wat meer opfleuren. Dat kan met deze te gekke opblaasbare jacuzzi van Albert Heijn. En goed nieuws, hij is nu zelfs in de aanbieding. Waar wacht je nog op?

Relaxen

Heb je even zin om te relaxen, maar vind je een spa net iets te duur? Dan hebben wij iets gevonden waardoor jij volledig tot rust kan komen. Deze opblaasbare jacuzzi van Albert Heijn is ideaal voor als je lekker wil relaxen. Maar ook als je een gezellige avond wil hebben met je vriendinnen of lover is deze jacuzzi heerlijk om aan te zetten. Je kan hem super makkelijk in je tuin opbouwen en je kan er zo vaak gebruik van maken als je zelf wil.

Opblaasbare jacuzzi

Deze opblaasbare jacuzzi is te koop bij Albert Heijn en het heerlijke bad is nu zelfs in de aanbieding. Het is ideaal als je een drukke dag hebt gehad en even tot rust wil komen. Daarnaast kan je er ook met meerdere in, dus is het perfect voor de volgende girls night. Je hebt keuze uit twee jacuzzi’s en twee verschillende kleuren. Ze verschillen ook in maat, want in de één kunnen twee personen en in de ander vier personen. De jacuzzi wordt standaard geleverd met een filterpomp die verwarmd kan worden en een isolerend afdekzeil. Je kunt kiezen uit zwart of zwart hout.

Lees ook: 
Wil je hebben: HEMA verkoopt nu opvouwbare barbecue

De jacuzzi van twee personen kost €249 (was eerst €399) en de jacuzzi van vier personen koop je voor €299 (was eerst €499). De opblaasbare jacuzzi van Albert Heijn wordt zelfs gratis thuisbezorgd binnen twee tot drie werkdagen. Het is natuurlijk wel slim om je eigen spa goed te onderhouden, daarom verkopen ze ook een starterkit met schoonmaakmiddelen en spullen. Zo krijg je geen vies water in de jacuzzi. Je koopt de starterkit voor €39,95 extra. Dit is het perfecte moment om in je tuin je eigen spa te creëren.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀