Lifestyle

Wil je graag helemaal tot rust komen deze zomer? Dan is deze opblaasbare kist écht iets voor jou!

Roos-Sanne

Als we op vakantie zijn willen we het liefst helemaal tot rust komen. Lekker dobberen op het water, beetje bruin worden. Klinkt goed, toch? Dat vond het bedrijf Pom Pom Floats nou ook! Zij verkopen nu namelijk een opblaasbare kist. Wij vertellen je er meer over!

Deze zomer lekker dobberen op het water? Dat kan in een opblaasbare doodskist

Hij schijnt heel lekker te liggen, en hij komt in het roze! Wat wil je nog meer?

Drijven op het water

Wij vinden het heerlijk om in de zomer lekker te drijven op het water met de zon in ons gezicht. Een heerlijk, verkoelend drankje, een goed boek en de dag kan niet meer stuk. Dit kunnen we vanaf nu op een wel heel bijzondere manier doen. Het bedrijf Pom Pom Floats heeft namelijk een opblaasbare doodskist uitgebracht! Ja, echt.

Lees ook
Met een roze limousine het water op? Het kan allemaal!

Opblaasbare doodskist

Wij vinden het idee van een doodskist als luchtbed ook een beetje gek, maar hij ligt wel heel erg lekker. En als de zon je even te veel wordt, kun je gewoon de deksel erop doen! Ben je nou claustrofobisch? No worries! Hij is namelijk behoorlijk ruim. En het beste aan het hele verhaal is nog wel dat hij in het roze komt! Daarnaast is ‘ie ook heel handig in gebruik en vervoer. Je kan hem namelijk gewoon opblazen en weer leeg laten lopen, waardoor je ‘m op vakantie makkelijk overal mee naartoe kan namen.

Oké, we geven toe dat het idee om in een opblaasbare doodskist te liggen misschien een beetje luguber is, maar de voordelen wegen in dit geval zwaarder dan de nadelen. Hebben we je nou overtuigd en wil je deze bijzondere doodskist nou ook hebben? Dan kun je ‘m hier bestellen. Hij is wel redelijk prijzig, maar je moet er wat voor overhebben, toch? 😉

Beeld: Pom Pom Floats