Lifestyle

Wil je hebben! Lidl verkoopt nu een opblaasbaar SUP board

Lidl

In de zomer op het water dobberen – of ‘m gebruiken waar die voor bedoeld is: suppen – op een SUP board klinkt als een echte vibe. Zo’n ding kan alleen lastig zijn om mee te nemen, of je moet er iedere keer eentje huren wat duur uit kan vallen. Gelukkig heeft Lidl daar dé oplossing voor: zij hebben een opblaasbaar SUP board op de markt gebracht!

Dit opblaasbare SUP board van de Lidl wil je hebben

Wij weten al hoe we de rest van onze zomer door gaan brengen 😉

Suppen

Je hebt ze vast al wel eens gezien terwijl jij op het strand aan het zonnen was: suppers. Het is een watersport die steeds populairder wordt. Als je gaat suppen ga je op een soort surfbord staan en werk je jezelf vooruit met behulp van een peddel. Je kan dit intensief beoefenen – waardoor je direct een full body workout doet – maar je kan het ook heel relaxed doen om helemaal tot rust te komen!

Opblaasbaar SUP board

Ondanks het feit dat suppen dus officiële een sport is, vinden wij het ook heerlijk om op het water te dobberen terwijl we op het SUP board liggen te relaxen. Zo’n SUP board meenemen op vakantie is alleen nogal onhandig, omdat het zo’n groot bord is. En om dan iedere keer eentje te huren wordt op een gegeven moment ook wel een beetje prijzig. Gelukkig heeft onze geliefde supermarktketen Lidl daar een oplossing voor bedacht! Zij zijn namelijk uitgekomen met een opblaasbaar SUP board!

Complete set

Maar dit zijn niet de enige voordelen aan het aanschaffen van dit opblaasbare SUP board. Je kan ‘m makkelijk overal mee naartoe nemen, doordat je er een bijbehorende rugzak en pomp bij krijgt. Hierdoor kan je ook supermakkelijk op het lokale meertje of riviertje bij jou in de buurt suppen! Ook is die super easy te verplaatsen zodra je ‘m eenmaal hebt opgeblazen door de handvatten die eraan vastzitten. Daarnaast ziet ‘ie er geweldig uit: wij zijn helemaal in love met deze kleur.

De tekst gaat verder onder de foto

De set is helemaal compleet! De peddels worden namelijk meegeleverd met het SUP board!

Lees ook
Wil je hebben! Deze super toffe waterscooter is nu te koop bij de Lidl

Kajakken

Allemaal leuk en aardig dat suppen, maar op een gegeven moment heb je er misschien wel genoeg van. Ook hier heeft de Lidl iets op bedacht! In de doos zit ook een kajakstoel, waardoor je het SUP board makkelijk om kan toveren tot een kajak! Ook de peddels zijn makkelijk van formaat te veranderen, zodat het supermakkelijk is om je voort te bewegen.

De tekst gaat verder onder de foto

SUP board kopen

Het SUP board aanschaffen is wel een kleine investering: hij wordt namelijk verkocht voor €349,-. Een ‘normaal’ SUP board is wel een tikkeltje goedkoper, maar deze is toch véél handiger? Je scoort het SUP board van de Lidl hier!

Beeld: Lidl

Must reads 👀