Lifestyle

Summer must-have: opblaasbaar SUP-board van Action

opblaasbaar-sup-board-action

Met een zonvakantie op de planning, kan dit opblaasbare SUP-board van Action zeker niet ontbreken. Vergeet het jetski huren of het meesleuren van een enorm surfboard, dit brengt meer waterpret dan je je kunt voorstellen.

Opblaasbaar SUP-board

Badderen op het water is iets waar veel mensen heel het jaar naar uitkijken. Maar dit jaar kan jij deze ervaring onvergetelijk maken! Wissel je opblaasbedje in voor een opblaasbaar SUP-board van Action. Of je nu alleen wil liggen en bijbruinen of langere afstanden wil paddelen, het kan allemaal! Met deze multifunctionele tool kan je heerlijk genieten van de zee.

Neem hem mee in je koffer en blaas hem op locatie gemakkelijk op met het bijgeleverde handpompje. Je kunt nu de hele dag suppen op je eigen board, zonder een zware uitrusting mee te slepen. Je vouwt hem gemakkelijk weer op en neemt hem op je rug mee naar het volgende baaitje.

Lees ook:
Action verkoopt goedkope zonnebrillen die perfect zijn voor de zomer

Volledige uitrusting

Je kan het SUP-board van Action niet alleen gebruiken om mee te suppen (duh), maar je veranderd hem in een hand omdraai in een kayak. De rugzak, met daarin alles wat je nodig hebt, schaf je aan voor € 199,-. Niet per se de goedkoopste summer must-have, maar je bent dan wel in één keer voorzien van een volledige uitrusting. Van paddels tot aan een comfortabel zitje. Je kunt de paddels ook nog verstellen op het juiste formaat. Zo kan jong en oud van dit superleuke waterspeeltje genieten. Wij kunnen niet wachten totdat de zomer begint!

Beeld: pexels