Lifestyle

Zin in een baddermomentje? Dan heb je een Tubble nodig in je leven

tubble

Nu de zomer bijna voorbij is en we weer langzaam richting de winter gaan betekent dat dat we het zwembad moeten verlaten en onszelf weer lekker kunnen gaan onderdompelen in een warm bad. Heb je nou geen bad thuis? Dan is de tubble écht wat voor jou!

De tubble is perfect voor al jouw relaxte baddermomentjes

Kaarsjes aan, muziekje erbij en ontspannen maar!

De Tubble

Helaas is niet iedere badkamer voorzien van een bad omdat het er simpelweg niet in zit of dat er niet de ruimte voor is. Maar ja, wat moet je nou als je een enorme zin hebt om in bad te gaan? Dan is de Tubble misschien wel je nieuwe beste vriend de komende maanden. Dit opblaasbare bad komt in twee verschillende formaten (140cm x 68cm x 46cm en 156cm x 82cm x 52cm) waardoor het vrijwel in elke badkamer past. Omdat het opblaasbaar is, is een paar centimeter krappere ruimte geen probleem. Je vult ‘m simpelweg met wat minder lucht. Oppompen is trouwens ook binnen no time gedaan met de elektrische pomp die bij het bad geleverd wordt.

Lees ook
Wil je! Zo bouw je een unieke eigen hot tub in je achtertuin

Gemakkelijk opbergen

Na het badderen laat je de Tubble gewoon leeglopen in het doucheputje en droog je ‘m even af met een handdoek. Opvouwen maar en je bergt ‘m gewoon op in de bijgeleverde zak. De uitgebreide review lees je hier. Wij weten wel waar wij onszelf of onze dierbaren (je moeder bijvoorbeeld) op gaan trakteren dit najaar… Je bestelt het Tubble opblaasbad hier!

Beeld: tubble