News

Rozenceremonie: op déze datum is de reünie van De Bachelor

de-bachelor-reunie

Elke week zitten we weer vol spanning voor de buis om te zien hoe het liefdesverhaal van de twee felbegeerde vrijgezellen, Rien en Paul, zal ontvouwen. Verschillende dames hebben overduidelijk interesse getoond in de knappe bachelors, maar het blijft nog even de vraag wie ervandoor is gegaan met de hoofdprijs: de liefde. Nu zijn wij natuurlijk ontzettend benieuwd of er daadwerkelijk vonken zijn overgevlogen, en gelukkig we hoeven niet lang meer te wachten... De reünie vindt namelijk plaats op déze datum 

De Bachelor 2024

De makers van De Bachelor pakten het dit jaar helemaal anders aan. De grootste verrassing: we volgden niet één begeerde bachelor op zijn avontuur naar liefde, maar twee! Paul en Rien gingen beiden op zoek naar hun perfecte match, bijgestaan door Monica Geuze. De twee vrijgezelle mannen pakten hun koffers en vertrokken naar Zanzibar, de ideale locatie voor een romantisch en exotisch avontuur. Elke week zitten we weer vol spanning te genieten van het grote liefdesavontuur en kijken we uit naar wie van de dames het hart van de knappe bachelors zal veroveren.

De reünie

De finale van het liefdesprogramma nadert zijn einde. Videoland heeft vandaag aangekondigd dat we kunnen gaan aftellen naar de reünieaflevering. “Oeps, wat hebben we nu weer per ongeluk laten uitlekken?! 👀📸🌹,” schrijft het account bij een foto waarop een van de knappe vrijgezellen een draaiboek vasthoudt met daarop de datum van de reünie: 16 mei!

View post on Instagram
 

Ware liefde?

Eerder gaf Paul al een kleine hint over het einde van het programma tijdens een gesprek met Fawry. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik echt heel blij ben met hoe het programma is afgelopen,” zegt hij lachend. “Jullie zullen het zien. Maar ik heb absoluut geen klagen.” Het lijkt er nu op dat we bijna zullen begrijpen wat hij bedoelde met deze raadselachtige woorden. Heeft zijn keuze voor een van de overgebleven dames goed uitgepakt en is de ware liefde, het ultieme doel van dit fantastische programma, gevonden?

Bij Rien is de ontknoping natuurlijk iets minder verrassend, want spoiler alert, we weten al welke dame hij heeft gekozen – en laten we eerlijk zijn, dat zagen we mijlenver aankomen. De connectie tussen hem en Femke was overduidelijk en het was geen verrassing dat ze een perfecte match vormden. Toch blijft de reünieaflevering spannend om naar uit te kijken. Hebben ze na het programma nog contact gehouden? En belangrijker nog, is het vuur tussen hen blijven branden nu ze terug zijn in het ‘gewone leven’?

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de antwoorden op deze vragen, want het aftellen is begonnen! De reünieaflevering is te zien op Videoland op donderdag 16 mei, en je kunt er zeker van zijn dat wij er klaar voor zitten.

Beeld: Videoland