News

Onverwachte wending in Love Island: keert deze Islander terug?

love-island-onverwachte-wending

Het nieuwe seizoen van Love Island is pas net begonnen, maar we zitten er al helemaal in! De aflevering van vandaag komt vanavond pas online, maar we hebben nu al wat informatie over wat we kunnen verwachten. En dit had niemand zien aankomen.

Spoiler-alert!

Eerste Islander naar huis

Vanavond zitten alle trouwe fans weer stipt om 20:30 uur klaar achter de televisie om de nieuwste aflevering van Love Island te kijken. Het nieuwe seizoen is net van start gegaan en er is al een heleboel gebeurd. Als je helemaal up-to-date bent met de afleveringen, weet je dat de eerste Islander de villa al heeft moeten verlaten. Toen bombshell Kimmy werd voorgesteld aan de groep, kon dit niet veel goeds betekenen. Tijdens het eerste kampvuur kreeg de beauty de kans om een hunk uit te kiezen tijdens een herkoppeling. Dit was goed nieuws voor haar, maar minder goed nieuws voor de dame die hierdoor automatisch naar huis gestuurd zou worden. En dat was niemand minder dan de aanwezige Nycole. Ze kon haar koffers inpakken en werd door presentatrice Holly Mae Brood opgevangen buiten de poorten van de villa. Al snel wordt het duidelijk dat niets is wat het lijkt in Love Island en krijgt het einde van haar avontuur een onverwachte wending.

Lees ook:
Fans van Love Island hebben kritiek op het nieuwe seizoen

Plottwist

Als laatste hebben we kunnen zien hoe de emotionele Nycole afscheid moet nemen van de groep. Maar dit is niet voor lang! RTL Boulevard komt met het nieuws naar buiten dat er een kans is voor deze Islander om terug te komen in het programma. Ze mag op date gaan met nieuwe bombshell Zoran, om later samen de villa te betreden. De 26-jarige hunk gaat doordeweeks aan de slag met de verkoop van auto-onderdelen en is in het weekend achter de draaitafel te vinden als dj. Nycole pakt haar kans om terug te komen met beide handen aan en is nu al onder de indruk van haar knappe date. “Tot nu toe is hij wel het totaalplaatje dat ik heb omschreven.”

We gaan vanavond zien hoe deze onverwachte wending zich gaat uitpakken in de nieuwste aflevering van Love Island.

Beeld: rtl