News

Deze onverwachte wending in EOTB had niemand zien aankomen

ex-on-the-beach-cynthia-onverwachte-wending

Dat er veel drama in de villa speelt in het huidige seizoen van Ex on the Beach is inmiddels geen geheim meer. Maar deze onverwachte wending in de nieuwe aflevering had niemand aan zien komen.

Ex on the Beach: Double Dutch

Het was weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. De villa zit inmiddels goed gevuld met (bijna) alle exen en de temperaturen beginnen daarom ook steeds meer te stijgen. Het was dan ook weer tijd voor een party als er een nieuwe extra binnen komt gewandeld. Yara-Nour is de tweede transvrouw in het huidige seizoen van Ex on the Beach.

En dat was nog lang niet alles, want Lex heeft de koffer van Rick in het zwembad gegooid, omdat hij met zijn ex Michelle het bed heeft gedeeld. Ze gaan dan ook gelijk met elkaar op de vuist. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, want niet lang daarna worden Lex, Michelle en Janey op het strand verwacht, omdat er wéér een nieuwe ex de zee uitgelopen komt.

Lees ook:
Oeh la la: deze Ex on the Beach-ster heeft een nieuwe lover

Onverwachte wending

En dit was niemand minder dan Bobbie. De strippende schilder die ook de ex van Michelle is. De twee hebben nogal een turbulent verleden, want Michelle heeft het bed gedeeld met Bobbie terwijl ze nog een relatie had met Lex. En daar leek Lex niet veel moeite mee te hebben, totdat hij met Jonna ging praten over de situatie. Hij vond dat Lex hem moest aanpakken. En dat deed Lex dan ook gelijk.

Ondertussen zagen we de andere singles en exen zich klaarmaken voor een nieuwe party, terwijl extraatje Cynthia haar koffer aan het pakken is. Ze gaat namelijk de villa verlaten. Ze mist haar vrienden en familie in Nederland en voelt ook met niemand een klik, hoorden we haar zeggen. Die hadden we even niet zien aankomen en de singles in de villa ook niet, al lijken ze het niet heel erg te vinden.

View post on Instagram
 

Beeld: videoland

Must reads 👀