News

Onverwacht moment in het nieuwe seizoen van Love Island

love-island

Het nieuwe seizoen van Love Island is inmiddels goed en wel van start gegaan. En dit keer is er nog meer juice en drama dan we van het programma zijn gewend. En alsof de comebacks van twee oud-deelnemers nog niet genoeg was, doet de productie er nog een schepje bovenop. Dit onverwachte moment in Love Island hadden we namelijk niet aan zien komen.

Onverwacht moment in Love Island 2023

Het productieteam van Love Island 2023 heeft dit seizoen flink uitgepakt. Zo hebben we Nycole de villa zien verlaten en mocht ze gelijk daarna ook weer terugkomen. En ook twee oud-deelnemers, Job en Amandine, namen opnieuw deel aan het programma. Maar dat was voor de makers van het programma nog niet genoeg, want dit keer kwam er wel een hele bijzondere ‘bombshell’ de villa binnen gewandeld.

Nieuwe bombshell

We hebben het over niemand minder dan Kevin. En hij is niet zomaar een ‘bombshell’, deze nieuwkomer is namelijk de broer van Jonna. Huh?! Die hadden we even niet zien aankomen. Kevin mocht eerst op date met Nycole en Garbi om ze beter te leren kennen. Maar de dames weten dan nog niet dat hij de broer is van Jonna. Dat wordt pas bekend als Kevin samen met Garbi de villa binnenloopt.

Broer van Jonna

En ook Jonna had dit totaal niet verwacht. Hij reageert dan ook erg emotioneel als zijn broer ineens voor hem staat in de villa van Love Island. “Dit doet mij heel veel”, horen we hem zeggen in het programma. “Mijn broer is alles voor mij en ik begon hem al een klein beetje te missen.” Wij zijn heel benieuwd hoe dit zal gaan aflopen.

View post on Instagram
 

Beeld: Love Island