Films & Series

Pak de tissues: deze bekende film krijgt nu een serie op Netflix

one-day-netflix-serie

Iedereen heeft het er over! Na meer dan tien jaar wordt het liefdesverhaal van Em en Dex een nieuw leven in geblazen. Anne en Jim geven het stokje over aan twee nieuwe en jonge acteurs. Het is nu aan hen om dit romantische en tragische verhaal te vertellen. De bekende film One Day wordt vertaald naar een miniserie op Netflix. Dit wil je niet missen!

Nieuwe serie op Netflix

Het is 15 juli 1988. Emma Morley (Ambika Mod) en Dexter Mayhew (Leo Woodall) vieren op deze heerlijke zomeravond hun afstuderen. Hoewel de opleiding tot zijn einde komt, is dit de allereerste keer dat zij elkaar ontmoeten. Ze zijn enorm verschillend en hebben andere doelen voor ogen. Toch voelen zij direct een diepe connectie. De volgende ochtend scheiden hun wegen. Maar waar zijn zij over precies een jaar, op deze exacte datum? Elke 15 juni ontmoeten ze elkaar weer, een jaartje ouder en een beetje wijzer. Ze veranderen, groeien naar elkaar toe en weer uit elkaar, ze ervaren liefde, geluk en helaas ook een hoop verdriet.

In deze prachtige Netflix-serie volg je hoe Em en Dex dit, jaar na jaar (voor wel twintig jaar!), volhouden. Elke aflevering, een nieuw jaar. Klinkt dit verhaal je bekend in de oren? Dat kan kloppen, want de nieuwe serie op Netflix is gebaseerd op de populaire film One Day.

One Day

De film One Day heeft meer dan tien jaar geleden een hele hoop harten gebroken. Voor degene die de film nog nooit hebben gezien, we zullen niks spoilen. Promise! Maar degene die vroeger huilend op de bank hebben gezeten tijdens het kijken van deze classic; bereid je maar goed voor. Alle movie-lovers en serie-enthousiastelingen op TikTok en Instagram hebben het over deze miniserie. Dit is natuurlijk niet voor niks. Ondanks dat we het zonder de exceptionele Anne Hathaway moeten doen, beloofd de nieuwe serie op Netflix wederom een emotionele rollercoaster te worden. Ai… Geef jij de tissues even aan?

Als je graag wil weten waar de serie op gebaseerd is en eerst de film uit 2011 wil kijken, kan dat. Deze staat momenteel op Prime Video voor alle leden of schaf de blockbuster aan via Apple TV.

Watch on YouTube

Releasedatum

De nieuwe Netflix-original miniserie heeft 14 afleveringen. De trailer is sinds kort online gekomen en dit maakt de fans alleen maar ongeduldig! We kunnen niet wachten totdat de afleveringen online komen. En gelukkig duurt het niet lang meer. Nog maar een paar nachtjes slapen, want op 8 februari komt het volledige seizoen op de streamingdienst. Maak je agenda maar leeg, want wij gaan ze alle veertien in één zit bingen. Deze films en series zijn ook nieuw op Netflix.

Watch on YouTube

Beeld: one day (2011)