Lifestyle

Deze 5 onbewuste dingen die je doet vinden mannen enorm aantrekkelijk

onbewust-aantrekkelijk

Je hoeft officieel niets aan jezelf meer te veranderen, want wat blijkt; mannen vinden ontzettend veel dingen die we doen aantrekkelijk die we zelf niet eens doorhebben. 

Dat hele gevecht met je skinny jeans in de ochtend? Dat vinden ze dus blijkbaar ook hartstikke leuk om te aanschouwen. Onverwachts, maar waar. Klaar voor nog 5 dingen die mannen stiekem hartstikke aantrekkelijk vinden?

1. Je geur

En dan wel je eigen geur, en niet per se dat dure parfum dat je voor kerst hebt gekregen. Mannen zijn namelijk van nature aangetrokken tot de geur van een vrouw, en daar hoef jij dus niets aan te doen. Hier zit ook nog een goede uitleg achter; als jullie geuren niet overeenkomen, lijken jullie genetisch minder op elkaar. En dit maakt de kans op gezonde kindjes groter.

2. Die ene tic waarbij je met je haar speelt

Dit doen enorm veel vrouwen. Verveel je je of ben je even verlegenheid gebracht? Dan gaan veel vrouwen met hun vingers door hun haren, of draaien ze rondjes. Dit vinden mannen dus blijkbaar hartstikke aantrekkelijk.

3. Lipbiting

Ja, duh. Deze was wel te verwachten, toch?

4. Blozen

Shit. Iemand zegt iets over of tegen je, en je voelt het bloed al richting je wangen stromen. Je kan het niet tegen gaan en binnen no time zit jij met een knalrood hoofd aan tafel. Waar je ook niet zo snel meer vanaf komt. Lucky you, want mannen zien dit totaal niet als iets negatiefs. Ze vinden het juist hartstikke schattig, en ja, ook aantrekkelijk.

Lees ook
Eye opener: dit vinden mannen dus helemaal niet aantrekkelijk!

5. Zingen

Gezegend met een prachtige zangstem? Fijn voor jou, dan vindt iedereen het hoogstwaarschijnlijk fijn om naar je gezang te luisteren. Maar mocht dit niet zo zijn, wordt zingen vooralsnog als aantrekkelijk ervaren wanneer een vrouw zingt of neuriet. Lekker samen zingen!

Beeld: pinterest

Must reads 👀