News

Olof (B&B Vol Liefde) onthult waarom hij zo mompelend spreekt

olof-bb-vol-liefde

Helaas moeten we alweer een tijdje zonder het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde, maar gelukkig hebben we nog alle sappige nieuwtjes waar we nog een tijdje op kunnen voort teren. En vooral over Olof, die op bezoek kwam bij Marian in Portugal, is er veel besproken. Hij kwam nogal mompelend over op de televisie en nu onthult hij zelf waarom dit is.

Olof B&B Vol Liefde

In een interview met DTV Nieuws onthult Olof waarom hij zo moeilijk te verstaan is in het televisieprogramma. Want daar is de spraakmakende televisiepersoon zich wel bewust van. “Ja, dat heb ik wel gehoord, ook van de productie, tijdens de opnames”, aldus Olof. “Maar de geluidsman zei: ‘Niks mis mee, Olof’. Ik heb soms een beetje problemen met het articuleren, misschien zal dat het geweest zijn. Voor Brabanders was ik in ieder geval goed te begrijpen”, grapt hij.

Veel aandacht

Maar dat ging niet ten koste van de aandacht en positieve reacties die hij kreeg op zijn deelname aan het programma. De #AlleLofVoorOlof is flink viral gegaan op sociale media en ook op straat wordt hij nog steeds regelmatig aangesproken. Maar daar is volgens hem niks mis mee. “Het went wel. Ik heb de afgelopen tijd regelmatig televisie over de vloer. Vorige week was RTL Boulevard nog op bezoek. Die willen dan alles weten, maar ik vertel niet alles, hoor! Als ik op de fiets zit, zwaaien de mensen naar me en zeggen ze hallo. Dat is hartstikke leuk.”

Dansende Olof

En gelukkig heeft Marian nog een aantal behind the scenes beelden voor de opnames van het programma in petto voor ons. Op haar Instagram-account heeft ze een filmpje gedeeld waarop we zien dat Olof met Ed nog op bezoek is in de villa van Marian in Portugal. En daar gooit Olof zijn heupen los en zien we hoe hij al zijn dansmoves uit de kast haalt. En daar is helemaal niks mis mee!

View post on Instagram
 

Beeld: B&B Vol Liefde