News

Olaf van B&B Vol Liefde deed eerder mee aan dit programma

olaf-b&b-vol-liefde

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde hebben we kunnen zien dat Olaf naar Frankrijk reed om het hart van B&B-eigenaresse Petri te veroveren. Maar dit was niet de eerste keer dat we Olaf op televisie zagen. Want na wat onderzoek doen, kwamen we erachter dat hij eerder al eens heeft meegedaan aan dit televisieprogramma.

B&B Vol Liefde

Olaf doet mee aan het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Hij heeft zich opgegeven voor Petri, die een B&B heeft in het Franse dorpje Monclar. Het lijkt gelijk al goed te klikken tussen de twee, maar Petri heeft wel een aantal dingen die ze graag zou willen veranderen aan Olaf. Zo heeft hij een sik, maar die kan er natuurlijk gewoon vanaf. Maar Olaf heeft ook flink wat tatoeages en daar is Petri overduidelijk geen fan van.

Het is niet de eerste keer dat Olaf op zoek is naar de liefde. Hij is namelijk zelfs al eens eerder getrouwd geweest. En met zijn inmiddels ex-vrouw heeft hij samen meegedaan aan een BNN-programma.

‘Ik durf het bijna niet te vragen’

Olaf was dus al eens eerder te zien in het programma Ik durf het bijna niet te vragen. Het gaat hier om het derde seizoen en het thema van de achtste aflevering was: ‘Liefde kent geen tijd’. En daar waren Olaf en zijn vrouw het perfecte stel voor, want de twee hadden nogal een behoorlijk leeftijdsverschil. Dertig jaar om precies te zijn. WOW! “Zeker had ze mijn kind kunnen zijn, gelukkig is ze dat niet want dan zou het een rare wereld worden”, aldus Olaf. Deze aflevering werd uitgezonden in 2020, toen was Olaf al vier jaar getrouwd met Svenky.

Deze relatie bleek dus geen stand te houden en daarom is Olaf nu op visite bij Petri in Frankrijk. Maar zal Petri het kunnen accepteren dat hij een sik heeft? Die had hij in 2020 namelijk ook al. Dat belooft niet heel veel goeds.

View post on Instagram
 

Beeld: b&b vol liefde