Lifestyle

Onderzoek: mensen die zijn geboren in oktober zijn slimmer

oktober-slimmer

Ja, je leest het goed! Uit onderzoek is gebleken dat alle mensen die in oktober jarig zijn, slimmer zijn dan de rest! 

Geboren in oktober

Experts hebben onderzocht wat de ‘slimste maand’ is van het jaar, hier is oktober uitgekomen. Alle baby’s die in oktober geboren zijn, schijnen slimmer te zijn dan alle anderen. Maar hoe zit dit dan? Nou, als je geboren bent in oktober, ben je waarschijnlijk later begonnen aan school dan andere kinderen uit hetzelfde geboortejaar. Zo heb je vast gemerkt dat jij vaak de oudste was in de klas.

Op de basisschool

Kinderen in oktober zijn vaak meer ontwikkeld dan hun klasgenoten omdat zij op latere leeftijd zijn ingestroomd. Daardoor pikken ze vaak ook sneller informatie op. Hierdoor krijg je meer waardering van je ouders en jouw juf of meester. Deze waardering heeft een goede invloed op jonge kinderen en dat motiveert hen extra om hun best te doen! Zo krijgen kinderen die geboren zijn in oktober vaak ook extra taakjes of moeilijkere boeken voorgeschoteld, dit stoomt hun klaar voor de middelbare school.

Lees ook:
Wait what?! Uit onderzoek blijkt dat sushi-lovers vaak heel slim zijn

Voorbeeldige leerling

Dit alles resulteert in de ideale leerling, iedere docent wil jou wel in de klas hebben! Als voorbeeld leerling lever je graag goede resultaten en vind je het helemaal niet erg om je huiswerk te maken. Door het harde studeren haal je hoge cijfers wat je nóg meer motiveert om je best te doen. Met die hoge cijferlijst kom je bij elke opleiding die je wil wel naar binnen.

Als je in oktober geboren bent heb je dus niet alleen de kans om veel slimmer te worden dan de rest, maar ook rijker! Met een mooi diploma op zak heb je een goede kans om een goede baan te krijgen later, waar je dus goed betaald wordt! So, ben je een oktober baby? Lucky you!

Beeld: Pinterest