Food

Dit geweldige oesterfestival in Amsterdam wil je zeker bezoeken

Oesterfestival

Zijn jij en je besties echt dol op oesters? Dan moet je deze datum zeker even vrijhouden in je agenda. Er is binnenkort namelijk een geweldig oesterfestival in Amsterdam. En daar moeten alle oesterfans zeker heen!

Oesterfestival

Alle oesterfans opgelet! In Amsterdam is namelijk binnenkort een echt oesterfestival. Het bijzondere festival is georganiseerd door de echte oesterfans Shannice Wilner & Leonne Stentler. Al eerder bedachten de twee gekke oesteractiviteiten, zoals een oesterwandeling door Rotterdam. En nu kwamen de oesterfans weer op een geweldig idee. Tijdens dit oesterfestival kan je namelijk onwijs gaan genieten oesters en een natuurlijk een heerlijk glaasje wijn. Amsterdam zal worden omgetoverd tot een waar oesterparadijs. De beste oesters uit verschillende landen zullen worden geserveerd. Dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Bezoek deze zomer dit gezellige wijnfestival in Amsterdam

Tickets & datum

Nu zijn jullie misschien wel benieuwd wanneer het oesterfestival dan wordt gehouden. Hou alvast de datum 28 oktober 2023 vrij in je agenda, want dan kan je heerlijk gaan genieten van de beste oesters. De locatie van het festival wordt gehouden in Amsterdam op het Adress, H.J.E. Wenckebachweg 48, 1096 AN Amsterdam. Ook is het natuurlijk handig om de tijd te weten. Het feest barst los om 17:00 uur en zal om 22:00 uur klaar zijn. De tickets voor het festival lanceren binnenkort op 5 juni om 12:00 uur op de website van het oesterfestival. Ga jij hier ook heen?

Beeld: Pinterest