News

Temptation-Noortje over heftige uitspraken Miriam

In de laatste aflevering van Temptation Island hebben we kunnen zien hoe Miriam uit haar plaat schoot toen haar tablet afging. Hier was te zien dat Lester Noortje in het zwembad duwt. Miriam deed hier heel wat heftige uitspraken en Noortje heeft nu op haar Instagram Stories gereageerd wat ze er van vindt.

Temptation Island

Het hele internet heeft het over de intense reactie van Miriam toen haar tablet afging. Ze vuurt niet alleen op haar eigen vriend, Lester, maar ook op single Noortje die door hem in het zwembad werd geduwd. Terwijl Temptation Island Noortje niks vermoedend in de mannenvilla zit, doet Miriam wel héle heftige uitspraken over haar. Ze waarschuwt de vrijgezel dat ze moet oppassen, want ze gaat haar ‘in elkaar zal stompen op het vliegveld’. Iris en Shanta horen het verhaal aan en snappen haar uitbarsting niet helemaal. “Ik pak gelijk de taxi naar de mannenvilla om Noortje een lesje te leren”, waarna ze door jaloezie en agressie ook nog eens een glas kapot gooit op het balkon.

Deze ontploffing is de kijkers thuis zeker niet ontgaan en ze hebben er genoeg over te zeggen. Van “#freelester” tot aan hele levenslessen en adviezen voor Miriam. Niet alleen de fans schrokken, maar ook single Noortje geloofde haar ogen niet toen ze de aflevering terugzag.

View post on Twitter

 Lees ook:
Temptation Island-Shanta deelt juicy detail over koppels

‘Zeer overdreven’

Naar aanleiding van de laatste aflevering, deed Noortje een Q&A in haar Instagram Stories en haar volgers hielden zich niet in. “Wat vind je van hetgeen dat Miriam over je zegt”, vraagt een nieuwsgierige volger. “Ik vind haar echt heel heftig en ook zeer overdreven”, begint Temptation Island Noortje haar reactie naar Miriam. “Ook vind ik dat dit niks met leeftijd te maken heeft, mij zal je op geen enkele leeftijd zo reactie zien geven. Op wat voor situatie dan ook”, hint ze op wat Evie eerder over haar mede-deelneemster had gezegd. “Ik sta niet in haar schoenen en weet ook niet wat er achter haar schuilt. Ik hoop voor haar dat ze leert omgaan met deze extreme emoties, want dit zal altijd meer schade opleveren dan je verder brengen in het leven.”

Ook heeft ze nog advies voor iedereen die haar Instagram Stories bekijkt. “En voor de rest wil ik meegeven; wees lief voor elkaar. Je weet nooit wat voor verhaal iemand draagt.” Miriam heeft aangekondigd dat ze vanmiddag wat vragen op haar Instagram Stories gaat beantwoorden. Wij zijn benieuwd wat voor antwoorden hier uit zullen komen! Stay tuned 😉 

Beeld: videoland

Must reads 👀