Celebs

Noa Vahle doet een boekje open over Jeroen Rietbergen

Danique
noa-vahle-jeroen-rietbergen

Ze heeft lang haar mond dicht gehouden, maar nu spreekt ze toch haar mening uit. Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, doet een boekje open over haar ex-stiefvader Jeroen Rietbergen.

The Voice schandaal

Het afgelopen jaar stond in het teken van het Voice schandaal en Jeroen Rietbergen stond vol in de schijnwerpers. En niet alleen Jeroen, maar ook zijn gezin werd bekritiseerd door heel Nederland. Toenmalige vriendin Linda de Mol en dochter Noa Vahle hebben het niet makkelijk gehad. Noa heeft lang gezwegen over het schandaal rondom haar ex-stiefvader, maar gisteravond besloot Noa Vahle toch iets te zeggen over Jeroen Rietbergen.

Noa Vahle

Noa heeft er heel bewust voor gekozen om zich niet uit te spreken over de situatie random Jeroen. Ze had geen zin om zich te verdedigen tegenover ‘mensen die toch hun eigen waarheid van een verhaal maken.’ Maar bij Wilfred Genee aan voelde ze zich toch genoodzaakt om wat geruchten de wereld uit te helpen. Het gerucht ging namelijk rond dat Noa Vahle haar moeder niet zou steunen in het contact met Jeroen.

“Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt”, laat ze weten bij Vandaag Inside. De geruchten zijn absoluut niet waar volgens de BN’er dochter. “Het is haar relatie, daar maakt zij zelf een keuze in. Het is logisch dat zij iets gaat uitzoeken na zo’n jaar.”

Lees ook:
Linda de Mol over relatie met Jeroen Rietbergen: ‘Ik was happyer dan ooit’

‘Een continu conflict’

Ondanks haar begrip is het natuurlijk niet makkelijk om in zo een vervelende situatie terecht te komen. Ze ziet ‘een continu conflict tussen boos zijn en van iemand houden’ bij haar moeder. Ze begrijpt het en heeft er vrede mee. Maar soms zit ze zelf ook in de knoop met haar gevoelens over het schandaal rondom haar stiefvader. Ze kent hem tenslotte al langer dan vijftien jaar. De dochter van Linda de Mol vertelt dat ze boos, teleurgesteld en verdrietig is over het wangedrag van Jeroen Rietbergen. “Maar je vergeet niet dat iemand ook een goed mens is. Hij heeft ook goede dingen gedaan voor mij, mijn broer en mijn moeder”, aldus Noa.

Beeld: instagram @noavahle