Fashion

Trend alert! De ‘no-pants’ trend is dé nieuwe trend van dit moment

no-pants-trend

Als je dacht dat de trends in de 'fashion Industry' niet gekker konden, dan heb je het goed mis! Want de 'no-pants' trend is dé nieuwe trend van dit moment. We hebben het al veel voorbij zien komen bij bekende sterren, zoals Kendall Jenner. En nu doet de Nederlandse influencer, Benthe Liem, hier ook aan mee. Wij leggen je uit hoe de trend werkt!

‘No-pants’ trend

In de fashion Industry is alles mogelijk en is niets te gek. Maar om te blijven opvallen, gaan de celebs af en toe nogal ver met opvallende ideeën. Een aantal jaar geleden maakte we al kennis met de bikershort, maar die zijn alweer verleden tijd. De bikershorts hebben namelijk plaats gemaakt voor de no-pants trend. Eigenlijk is het heel simpel, je laat je broek zakken en je bent ready to go! We zagen eind vorig jaar Kendall Jenner al de deur uit gaan in een panty en ook Julia Fox verscheen niet veel later in een schaarsgeklede fit, zonder broek.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Lees ook: 
Trend-alert! Red velvet haar is dé nieuwe haartrend voor déze lente

Zo style je ‘m

En nu is deze, nogal gekke, trend ook overgewaaid naar ons kleine kikkerlandje. Zo plaatste influencer Bente Liem een foto op Instagram waar ze zonder broek te zien is. Ze verschijnt in een hele grijze outfit en in plaats van een broek heeft ze een grijze legging aan.

Denk je dit lijkt me wel wat en wil je het zelf proberen dan kan je de trend op verschillende manieren stylen. Je kunt het dragen zoals Kendall Jenner of Bente Liem door een panty, legging of maillot met eventueel een trui of blazer die de booty area iets meer bedekt. Als je het nog iets meer wil opspicen kun je er ook voor kiezen om een mannen boxer te dragen als short. Ga jij deze trend proberen?

View post on Instagram
 
Beeld: Pinterest

Must reads 👀