Beauty

Yes! De ‘no-haircut’ haircut is terug van weggeweest

no-haircut-haircut

Eruit zien alsof je geen moeite hoeft te doen aan je uiterlijk, is waar de effortless look om draait. Bij jouw looks hoort ook jouw kapsel en dit kan tricky zijn. Het kiezen van het ideale kapsel heb je niet binnen een minuut gedaan, of toch wel? De nieuwste trend op TikTok is de ‘no-haircut’ haircut en dit is de oplossing voor ieder haartype. De look is namelijk te creëren voor verschillende haarlengtes. Dit wil jij de volgende keer vragen aan je kapper. 

De ‘no-haircut’ haircut is het kapsel dat jij bij je volgende kappersbezoek ook wilt

Less is more (soms dan) 😉

Kapsels

Veel mensen hebben jaren hetzelfde kapsel en anderen wisselen bij wijze van wekelijks hun haarkleur. Of je nou durft te experimenteren of niet, deze nieuwe trend is voor iedereen. Je kan namelijk ook zelf bepalen hoe drastisch jij jouw haar wil veranderen. Op TikTok is er in ieder geval genoeg inspiratie te vinden voor de ‘no-haircut’ haircut look.

De ‘no-haircut’ haircut

Misschien denk je ondertussen: ‘Jullie hebben het nu wel leuk over dit kapsel, maar hoe ziet het eruit?’ Het kapsel is te omschrijven als een combinatie van curtain bangs en laagjes. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen hoe heftig je de lagen wil, hoe lang of kort je je curtain bangs wil en of je iets van de volledige lengte van je haar af haalt. Dit kapsel zorgt ervoor dat je kan genieten van je lange haar en je haar en volumineus uit ziet. Het ziet eruit alsof je je haar niet in model hebt laten knippen, terwijl dit in werkelijkheid natuurlijk wel zo is. Er moet negen van de tien keer wel wat styling aan te pas komen, maar met de juiste tools ben je hier niet zo lang mee bezig.

Vroege jaren 90

Zoals we eerden hadden vermeldt, is dit geen nieuw kapsel. Vele trends van nu stammen namelijk uit de vroege jaren 90. Toen de tijd was dit kapsel overal te zien en liep iedereen er ‘effortless’ bij. Eruit zien alsof we er moeiteloos verzorgd uitzien, is dus de nieuwe trend. Less is more!

View post on TikTok

Beeld: Pinterest