Lifestyle

Yikes: dit zijn echt de meest verschrikkelijke koosnaampjes

Sorry, maar hebben jullie een teiltje? Wij hebben de meest verschrikkelijke koosnaampjes voor jullie gevonden en het is niet om aan te horen! Kleffie en beffie zijn er niks bij, want deze koosnaampjes kan je écht niet hardop uitspreken. 

Hier zijn de meest verschrikkelijke koosnaampjes

Speciaal voor jullie hebben we de meest verschrikkelijke koosnaampjes gevonden, we raden het aan om alvast een teiltje te pakken! 

Vernoemd naar eten, serieus?!

Je vriendin of vriend vernoemen naar food? Het is toch een beetje apart maar goed hier komen ze. Druifje, Taartje, Kersje, Koekiemonstertje, Honingdropje, Suikertje, Zoetje, Kipnugget (ja, mensen worden serieus zo genoemd), Toetje, Wentelteefje, Perzikje, Suikerspinnetje, Kippetje (we snappen niet dat je dit zou pikken), Bonbonnetje, Cookie, Lekkerbekje, Cutiepie, Pinda, Sugar, Wolkentoetje en Boterbloempje. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, plak achter je lievelingseten een ‘je’ en daar is je verschrikkelijke koosnaam.

Deze moeten écht stoppen

We kunnen er écht niet bij dat je je lover zo zou noemen in het openbaar. Het zit op het randje ‘klappen of niet’. Drollie, Drolletje, Poepertje, Kuttemefrutje (sorry, what?!) Blinky Bil, Pukkeltje, Poppekontje, Lekkertje, Foefje, Poes, Poesie, Spleetje en Pikkie.  

Dé verkleinwoorden

We gaan verder met de naampjes die je eruit laten zien alsof je nog een klein schattig kindje bent. Beertje, Troeteltje, Mokkeltje, Skattie, Baby, Engeltje, Popje, Lieveling, Poppedeintje, Oelie Boelie, Boo Boo, Smurfje, Honneponnie, Snoes, Darling, Allesje (stuck in 2012), Prinses, Sunshine en Ukkie..

Als jullie twee hartstikke blij zijn met deze naampjes, moet je het gewoon lekker zo laten. Probeer het dan alleen niet al te hard te roepen in het openbaar! Wij zouden er in ieder geval echt niet aan moeten denken om zo genoemd te worden. 

Lees ook:

Bob de Douwer, spuitfluit: dit zijn de raarste benamingen die mannen geven aan hun pielemuis

Nou, daar gaan we dan: zoveel kilo komen we dus blijkbaar aan tijdens de Kerstdagen