Films & Series

Vanavond bingen: het nieuwste seizoen van Undercover staat op Netflix!

Het derde seizoen van Undercover is van start gegaan op Netflix! Acht weken lang kan jij iedere zondag genieten van een nieuwe aflevering. Zet hem maar gauw in je agenda, want dit wil je echt niet missen! 

Het nieuwste seizoen van Undercover is te zien op Netflix

Undercover seizoen 3 alweer, dit seizoen schijnt nog spannender en zelfs nóg beter te worden! Tijd om te bingen dus, lees verder om te kijken wat jou te wachten staat!

Even een kleine flashback

Even een korte samenvatting van Undercover, zodat jij weer helemaal up to date bent. Undercover gaat over het verhaal van een drugscrimineel, genaamd Ferry Bouman, beter bekend als de Pablo Escobar van het zuiden. Maar zijn rustige leventje in het zuiden wordt verstoord zodra er twee undercoveragenten zijn territorium betreden. In het tweede seizoen was het al mega spannend, wat we gewend zijn, en het tweede seizoen eindigde met een enorme cliffhanger. Één en al spanning, dus.

Wat je kan verwachten van seizoen drie

Zonder al te veel te spoilen vertellen we je even wat je kan verwachten van seizoen drie. Ferry komt weer op vrije voeten, omg, en ontdekt dat zijn plaats in de drugsindustrie is ingenomen door een nieuwe gang. Bob is ondertussen weg bij de politie en heeft zelf een rechtszaak boven zijn hoofd hangen. Vervolgens komt Ferry hem ook nog eens opzoeken, want hij was nog niet klaar met Bob. Waarom wachten met kijken? Wij willen direct heel seizoen drie zien! 

Een nieuwe cast?

Er zullen in seizoen drie nieuwe castleden te zien zijn in Undercover. Waaronder Yannick van de Velde en Nazmiye Oral. Yannick speelt Lars, het kleine broertje van Danielle. Deze rol speelde hij ook al in Ferry de Film, maar keert nu dus ook terug in de serie. Verder blijven Tom Waes, Frank Lammers en Elise Schaap hun eigen rol spelen. En ook spelen onder anderen Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Wouter Hendrickx, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga mee. 

 

Ook lezen:

OMG! Er komt een nieuw seizoen van Sex and the City aan: ‘And Just Like That’

Kijktip: Love Never Lies is dé nieuwe Netflix serie die je moet zien