News

Alles over de vriendin van Formule-1 coureur Lewis Hamilton

Lewis Hamilton is echt een hottie, maar helaas ladies het heeft er alle schijn van dat de knapperd al een vriendin heeft. Volgens geruchten is Camila Kendra namelijk de gelukkige die Lewis aan de haak heeft geslagen, maar er is meer…

Wie is de vriendin van Formule-1 coureur Lewis Hamilton?

Het 27-jarige model Camila Kendra komt uit de Dominicaanse Republiek en verhuisde op driejarige leeftijd naar Amerika. Hier werkt de girl nu als model voor onder andere Boohoo en Savage X Fenty. Lewis en Camila hebben hun relatie nog niet bevestigd, maar zij zijn wel heel veel samen. Zo posten de twee regelmatig foto’s van hetzelfde uitzicht op Instagram en heeft Camila een highlight op Instagram van Monaco. Laat dat nou net de woonplaats van Lewis himself zijn. Ook is Camila al een aantal in de boy zijn kleren gespot en hebben oplettende fans haar zelfs in zijn huis gezien. Genoeg bewijs lijkt ons, right?

Alles over de knappe vriendin van Formule 1-coureur Max Verstappen

View post on Instagram
 

Is Formule-1 coureur Lewis Hamilton vreemdgegaan?

Maar of dit wel genoeg bewijs is weten we niet meer zo zeker… Lewis is afgelopen weekend namelijk tijdens het MET gala met influencer Janet Guzman naar zijn hotelkamer gesneakt en als we een aantal paparazzi foto’s dan ook mogen geloven hebben zij de avond op Lewis zijn hotelkamer voortgezet. Juicy! Zal het bij deze ene keer zijn gebleven of zal zijn romance met Camila verleden tijd zijn?

Zoals we Lewis kennen is hij niet vies van het vrouwelijk schoon. Zo heeft hij onder andere al met Nicki Minaj en onze eigen Chey uit Love Island. Wij zijn heel erg benieuwd hoe dit afloopt en we keep you updated!

View post on Instagram
 

Bron: CosmopolitanBeeld: Getty Images