Celebs

Alles wat je wil weten over Wouter van Temptation Island 2021

Wouter van Dort (30) doet samen met zijn liefje Julia mee aan Temptation Island 2021. Hij heeft er al flink wat dramatische relaties opzitten en dat weerhoudt hem ervan om zich volledig te openen naar Julia, die hier logischerwijs gek van wordt. We vertellen je vandaag alles wat je wil weten over Wouter van Temptation Island 2021. 

Alles wat je wil weten over Wouter van Temptation Island 2021

De 30-jarige Wouter en Julia Akkerman zijn anderhalf jaar samen en ze kennen elkaar via Tinder. Ze hebben het leuk samen, maar toch vertrouwt Wouter Julia eigenlijk niet echt. En dat heeft alles te maken met zijn verleden met andere vrouwen. Julia vindt dat moeilijk en wil graag dat hij haar weer vertrouwt en hem niet met andere relaties vergelijkt. We vertellen je vandaag alles over Temptation Island 2021 Wouter.

Temptation Island 2021 Wouter heeft moeite met vrouwen vertrouwen

De Groningse sportschoolhouder Wouter van Dort (30) vertelde in de eerste aflevering van Temptation Island 2021 al dat hij slechte ervaringen heeft met zijn exen. Wat Julia ook doet, hij blijft haar vergelijken met zijn vorige relaties en vertrouwt haar niet. Wat is er dan gebeurd met die andere dames, wil presentator Viktor weten. Wouter begint alles op te sommen. “Huis leeg, rekening leeg, zwanger van een ander. Daardoor grijp je een uitdaging niet meer zo snel met beide handen aan.” Wouter is hier zo onzeker door geworden, dat hij niet alles geeft in zijn relatie met Julia. “Wouter heeft last van bindingsangst en ik heb het gevoel dat ik meer geef in de relatie dan hij”, vertelt Julia in de limousine die de dames weer naar de villa brengt. “Toen we elkaar leerden kennen, keek Wouter echt een beetje de kat uit de boom.” 

Toekomstdromen van Temptation Island 2021 Wouter 

Wouter wil ondanks zijn twijfels over een relatie graag een huis kopen met Julia als zij Temptation Island 2021 overleven. Echt huisje boompje beestje dus. “Het is d’r op of d’r onder. Ik ben dertig, het wordt een keer tijd om raak te prikken en samen te wonen.” Julia stort zich in het avontuur omdat ze Wouter wil bewijzen dat zij wél te vertrouwen is en anders is dan de exen van Wouter. Wij zijn benieuwd of de twee dit lukt, of dat Wouter zich toch realiseert dat er een andere dame is die wel bij hem past. Of het is misschien de lieve Julia die in de armen valt van een andere man. Een man die wél volledig voor haar gaat en haar niet met anderen vergelijkt.

Verder lezen over Temptation Island 2021 Wouter’s avontuur

Beeld: RTL, Tom Cornelissen