Lifestyle

Leven als een prinses: dit Nederlandse kasteel staat te koop op Funda

Heb je er altijd al van gedroomd om te leven als een prinses? Dan mag een groot kasteel uiteraard niet ontbreken, maar waar vind je deze? Nou, gewoon in Nederland. Er staat een prachtig kasteel te koop op Funda. Lees snel verder en kom erachter of dit je droomhuis is. We love it!

Een historisch pareltje op Funda

Het kasteel staat in Rossum en heeft veel historische details. De omgeving is ook prachtig; je bent omringd door natuur en hebt uitzicht over de rivier de Waal. Het gigantische landgoed bestaat uit twee woningen, het oude koetshuis van zo’n 550 vierkante meter is namelijk omgetoverd tot een extra woning.

Wist je dat het mogelijk is om een nachtje in een kasteel te verblijven? Zo kun je alvast een keertje proefslapen en ondervinden of de princess lifestyle wel goed bij je past. Wil je weten waar dit kan? Check dit artikel.

Heel veel ruimte
Gebrek aan ruimte heb je sowieso niet wanneer je hier wilt gaan wonen. Het landgoed beschikt over 24 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 3 prachtige badkamers. Op de zolder heb je een mooi uitzicht op de omgeving. Heb je altijd al een bioscoop in huis willen hebben? Dan is de ruime zolder hier perfect voor.

Tijd voor een picknick
Je krijgt niet alleen veel woonruimte wanneer je dit kasteel koopt, maar ook een enorme tuin. Nodig je besties maar alvast uit voor een picknick: hier kun je sowieso een grote groep met mensen kwijt. Met zo’n grote tuin kun je veel kanten op, in dit artikel lees je hoe je je tuin leuk kunt decoreren.

Mooie details
Het kasteel heeft veel eyecatchers zoals: ruime slaapkamers, hoge plafonds, een klassieke keuken en zelfs een bibliotheek! Via een marmeren trap kun je alle vier de verdiepingen van het kasteel bereiken.

Totaalplaatje van het kasteel
Even nog wat details onder elkaar van het kasteel:

– Het kasteel is gemaakt in 1850, what?!
– Het kasteel beschikt over vier woonlagen, een zolder en een kelder.
– Het kasteel is volledig geïsoleerd, wel zo fijn.
– Het kasteel kost € 4.100.000 

Het kasteel is duur, maar wie weet. Misschien kiest de prins op het witte paard jou wel uit om hier samen te wonen. Hoe gaaf zou dat zijn?! Het is natuurlijk ook mogelijk om van je eigen huis een pareltje te maken. Check dit artikel eens om wat inspiratie op te doen.

Bron: funda.nl, man-man.nlBeeld: Funda