News

Het is officieel: Riverdale’s Cole Sprouse en Lili Reinhart zijn uit elkaar

Terwijl gisteren Skeet ‘FP Jones’ Ulrich al via een livestream geruchten over een break-up van het koppel de wereld inslingerde, beginnen nu steeds meer bronnen dit verdrietige nieuws te bevestigen. Riverdale’s Cole Sprouse (27) en Lili Reinhart (23) hebben na drie jaar definitief een punt gezet achter hun relatie. Dat meldt een bron aan New York Post. 

Cole Sprouse en Lili Reinhart zijn niet meer samen

Volgens de nieuwe bron is de afstand tussen het koppel een deal breaker geweest voor de relatie. Doordat de opnames van Riverdale moesten worden stopgezet vanwege het coronavirus, zien ze elkaar niet. “Hun persoonlijkheden zijn erg verschillend en hun manier van leven botst vaak met elkaar”, aldus de bron. “Als Cole en Lili vaak om bij elkaar zijn, gaat het heel goed. Hun relatie is erg intiem en aanhankelijk, maar dingen worden veel ingewikkelder wanneer ze uit elkaar zijn.” Het stel heeft er zelf voor gekozen om niet samen in quarantaine te gaan, maar omdat ze elkaar daardoor niet in real life zagen, ging dat dus niet zoals gepland.


via GIPHY

Geen break-up maar een break

Volgens de bron zal de break-up niet lang duren. “Het lijkt onwaarschijnlijk dat voorgoed het einde van hun relatie zal zijn. Zodra Riverdale weer aan de productie begint, zullen Cole en Lili om elkaar heen moeten zijn en ze hebben deze aantrekkingskracht die hen altijd weer bij elkaar lijkt te brengen.” Daarnaast zijn ze ook niet op zoek naar nieuwe liefde, meldt de bron. “Beiden zijn niet geïnteresseerd in het daten van andere mensen, ze gebruiken deze tijd gewoon om te relaxen en om zich op zichzelf te concentreren.” 

Bron: eonline.com, people.com | Beeld: Getty Images