News

Het lijkt er op dat Riverdale’s Cole Sprouse en Lili Reinhart uit elkaar zijn

Terwijl er al een tijdje geruchten gaan dat Riverdale’s Cole Sprouse en Lili Reinhart niet meer samen zijn, is er nog niets officieel bevestigd. Wel doet acteur Skeet Ulrich (FP Jones in Riverdale) plosteling een opvallende onthulling tijdens een live-stream. Hij bevestigt namelijk dat het stel niet meer samen is.

Riverdale’s Cole Sprouse en Lili Reinhart uit elkaar

Als Skeet Ulrich samen met zijn vriendin Megan Blake Irwin live gaat op Instagram, krijgen fans de mogelijkheid om vragen te stellen. Een kijker vraagt of hij Cole en Lili een schattig stel vindt. “Ik denk dat ze een heel schattig stel waren”, antwoord Skeet vervolgens op de vraag. Vlak daarna benadrukt Megan ‘waren’. “Ze waren een heel schattig stel. Het zijn allebei mooie mensen”, zegt ze nogmaals. Betekent dit dat het koppel verleden tijd is?

Dit is niet de eerste keer dat Skeet Ulrich zijn mond voorbij praat, want gaf de acteur ook een spoiler over het vijfde seizoen van Riverdale. 
 

View post on Twitter

Geruchten dat Cole Sprouse vreemd is gegaan met model Kaia Gerber

De aanleiding van Cole en Lili’s break-up zou groot en deels komen doordat Cole vreemd zou zijn gegaan met Kaia Gerber. Dit is nergens officieel bevestigd en Cole ontkracht dit gerucht zelfs persoonlijk op zijn Instagram. Daarna wordt ook gemeld dat koppel niet samen in quarantaine zou zitten, maar nog wel samen zou zijn. 

Bron: cosmogirl.nl | Beeld: Getty Images