Celebs

Harry Styles stelt concert in Ziggo Dome uit tot volgend jaar

Pak je agenda er maar weer bij, want ook Harry Styles stelt zijn optreden in Amsterdam uit. Het ex One Direction-lid liet dit woensdag weten via zijn social media. We moeten dus nog even wachten tot we weer los kunnen gaan op nummers als Adore You en Kiwi.

Love On Tour uitgesteld naar volgend jaar 

Vanwege de strenge maatregelen rondom het coronavirus moeten veel artiesten hun shows verplaatsen of zelfs afzeggen. Gelukkig voor fans van Harry Styles is dat laatste niet het geval. Zijn show, die dit jaar op 6 mei plaats zou vinden, wordt nu gehouden op 27 maart 2021. De Nederlandse fans zijn niet het enige die nog even moeten wachten tot ze hun idool kunnen bewonderen, want alle tourdata in Europa én het Verenigd Koninkrijk zijn verplaatst naar volgend jaar. 

View post on Instagram
 

Harry’s post op Instagram

In zijn Instagram-post, waar de Sign Of The Times-zanger laat weten dat zijn shows verschoven worden naar 2021, spreekt hij zijn fans toe om zich aan de maatregelen te houden voor de veiligheid van zichzelf en anderen. Als laatste sluit hij af met het bericht dat hij niet kan wachten om zijn fans, in veilige omstandigheden, weer te zien. 

Beeld: Getty Images