Travel

Je kunt nu met je vriendinnen dit Barbie huis boeken via Airbnb

Speelde jij vroeger ook samen met je vriendinnetjes met Barbies? Grote kans dat jouw Barbie (en Ken) in een dikke villa woonden inclusief zwembad, palmbomen en een gigantische roze auto. Goed nieuws, want ter ere van Barbie’s 60e verjaardag kun jij daarom nu zelf met je vriendinnen verblijven in deze geweldige roze villa. 

Barbie verhuurt villa

Barbie bestaat 60 jaar en dat laat Barbie niet zomaar voorbij gaan ;-). (De makers van) Barbie maakte namelijk bekend dat ze ter ere van het 60-jarig bestaan haar huis in Malibu gaat verhuren: “Voor het eerst in de geschiedenis zet ik mijn Malibu Dreamhouse op Airbnb. Voor een keer kunnen er gasten twee nachten komen logeren en ik beloof dat het memorabel wordt. Alleen op 23 oktober kan er geboekt worden en nogmaals, dit doe ik maar een keer!,” zegt Barbie via Twitter.

Roze Barbie villa te huur via Airbnb

En de Barbie villa is niet zomaar een villa. De villa bestaat uit twee slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast heeft de villa onder andere waterglijbaan en een bioscoop. Uiteraard is dit allemaal in het roze, zoals we gewend zijn van vroeger. Barbie stelt haar villa eenmalig beschikbaar van 27 tot en met 29 oktober, voor $60 dollar per nacht. Zet 23 oktober, maar vast in je agenda. Want om 11 AM (Amerikaanse tijd) wordt de villa dus eenmalig verhuurd via Airbnb.

View post on Twitter

barbie villa airbnb

barbie villa airbnb

barbie villa airbnbbarbie villa airbnb

barbie villa airbnb

barbie villa airbnb

barbie villa airbnb

barbie villa airbnb