Celebs

Oeh la la! Lil Kleine doet pikante fotoshoot met halfnaakte vriendin

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Lil Kleine doet pikante fotoshoot met vriendin, Kylie Jenner deelt tóch weer een foto van Stormi, Bibi Brejiman showt babybuik en Dave Roelvink doet he-le-maal niks in het huishouden.

Lil Kleine schuift niet onder stoelen of banken dat hij gék is op zijn vriendin Jaimie. Op Instagram plaatst hij regelmatig kiekjes met haar. Maar het stel heeft deze week een iets pikanter kiekje dan normaal geplaatst… De twee hebben namelijk een spannende fotoshoot achter de rug voor Linda Meiden, waarbij Lil Kleine’s vriendin niet meer dan lingerie droeg. Oeh la la! Op Instagram geven ze alvast een voorproefje van het eindresultaat. Dat belooft wat…  

View post on Instagram
 

Bibi Breijman showt voor het eerst haar babybuikje. De vlogger maakte eind april bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Sindsdien is de brunette veel afwezig geweest, omdat ze last had van misselijkheid. De misselijkheid was zó erg, dat ze een paar keer is opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels is Bibi weer de oude. ‘Bye bye barfiedays,’ schrijft ze bij de foto van haar babybuik. ‘Nu eindelijk dik worden.’

View post on Instagram
 

Nog geen maand nadat ze alle beelden van haar dochtertje verwijderde van social media, plaatste Kylie Jenner afgelopen weekend tóch weer foto’s van baby Stormi. De realityster claimde vorige week dat ze geen foto’s van haar dochtertje meer wilde delen, maar waarschijnlijk heeft haar trots het toch gewonnen. Kylie is helemaal verliefd op haar kleine meid, en daarom neemt ze de negatieve reacties maar voor lief. 

View post on Instagram
 

Alle meiden zouden wel een beschuitje willen eten met Dave Roelvink. Helaas voor ons is de hunk hartstikke bezet en kunnen we alleen maar dromen van dat beschuitje. Zijn vriendin Julia is the lucky one die Dave heeft gestrikt. Tenminste… na een interview met 24 uur Mandekking verklapt Julia dat het helemaal niet zo ideaal is om met de dj samen te wonen. Hij doet namelijk he-le-maal niks in het huishouden. Alle vervelende klusjes, zoals afwassen, koken en schoonmaken, komen op Julia neer. Hij is zelfs te beroerd om een leeg pak melk in de prullenbak te gooien… Zijn vriendin zit er echter niet mee: ‘De rol zijn goed verdeeld vind ik’. Misschien toch maar een beschuitje eten met Donny…?

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress