Lifestyle

9 redenen waarom je niet kunt wachten totdat het eindelijk zomer is

Heb jij al mega veel behoefte aan de zomervakantie, zin in oneindig veel lekkere ijsjes en vooral het ronddobberen in de zee? We know the feeling! Maar wanneer begint de zomer nu eigenlijk? Voor ons begint de zomer vanaf het moment dat we zomerse temperaturen beginnen te voelen, ook al is de zomer nog niet eens begonnen. Het duurt ons veel te lang, dit zijn de redenen waarom wij niet kunnen wachten totdat begin zomer 2018 van start gaat.

We weten allemaal dat er vier seizoenen zijn en iedereen heeft een favoriet. Voor de meesten van ons is dit de zomer. Weg met de dikke winterjassen en lekker in jurkhes over straat. Yay! Wanneer begint de zomer eindelijk met het verspreiden van heerlijke zonnestraaltjes en het verwarmen van de zee? Gelukkig mogen we in ons kikkerlandje vaak al genieten van kleine pre-summer. In de lente lijkt het dan net alsof het al zomer is met die heerlijke temperatuurtjes, maar wanneer begint de zomer eigenlijk voor het echie? Officieel is dit 21 juni. Waarom wij niet kunnen wachten totdat zomer 2018 arriveert lees je hieronder.

♥ Ongegeneerd rondhuppelen in zomerse jurkjes en korte broekjes. Yes please!

♥ Het is zomer zodra wij het gevoel hebben dat het zomer is. Zelfs als het pas 21 mei is en de zomer een maand later pas officieel van start gaat. Zo zie je maar weer, wij kunnen echt niet wachten. 

♥ Naar feestjes gaan en geen garderobe te hoeven betalen, dat is het betere leven. Plus het scheelt een hoop tijd en gedoe als je jouw kaartje van de jas kwijtraakt.

♥ Onwijs mooie zondsondergangen. Do we need to say more?

♥ Gezellige barbecues samen met al je vrienden en vriendinnen, deze zomeravondjes zijn de leuksten die er zijn. Wij weten zeker dat begin zomer 2018 iedereen non-stop gaat barbecueën. 😉

♥ Het eten van lekker vers fruit, de hele dag door. Yum!

♥ Het rijden in een cabrio of auto met ‘arko’ aka ‘alle ramen kunnen open’ is wat je wilt tijdens zomer 2018. 

♥ Netflix en chill in de achtertuin terwijl je heerlijk ligt op de loungebank. Ge-niet-en kunnen we je vertellen.

♥ En misschien wel het beste van alles… geen huiswerk! In de zomer begint namelijk de zomervakantie. Yes!

Bron: Odyssey, Her Campus | Beeld: Unsplash

 

Lees ook: Shinen met jouw curvy maten: gebruik de Happy Size kortingscode!