Films & Series

Temptation Island Mezdi maakt zijn relatie met déze verleidster openbaar

Het einde van Temptation Island is in zicht. Ondanks dat Mezdi nu echt voor zijn Daniëlle wilt gaan, blijkt de relatie toch geen stand te hebben gehouden. De mega flirt heeft namelijk zijn relatie met -jawel- een verleidster openbaar gemaakt! Opvallend, want Mezdi is tot nu toe weinig gezien met de verleidster. Het gaat dus niet om Zwanetta of Laetitia…

Het is razendspannend op Temptation Island. Alle relaties zitten in zwaar weer en het is nog maar de vraag welke stellen de ultieme relatietest overleven. De deelnemers moeten ondertussen hun mond houden over hun huidige relatiestatus. Uit een uitgelekt contract blijkt dat de deelnemers een boete van €10.000 riskeren bij een overtreding. 

Mezdi en Yasmine
Maar Mezdi lijkt lak te hebben aan de torenhoge boete. Alles wijst erop dat Mezdi een relatie heeft met verleidster Yasmine. We horen je al denken; wait what?! Mezdi en Yasmine zijn in het programma nauwelijks met elkaar gespot. Hoe de liefde is opgebloeid blijft nog onduidelijk.

Liefdesfoto
Maar dat er iets speelt tussen de deelnemer en verleidster is zeker. De twee lieten zich al eerder samen fotograferen op evenementen. Maar dankzij een foto die Yasmine op Instagram Stories plaatst, valt de romance al helemaal niet te ontkennen. Ze plaatste een foto van Mezdi die slaapt op haar schoot met de tekst ‘Sleepy Head’. Het kiekje is gemaakt in Heerenveen, waar hij woont. Dat kan geen toeval zijn! 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock