Lifestyle

5x de heetste YouTubers van Nederland

Een paar jaar geleden verklaarde iedereen ze voor gek, nu weet zelfs je moeder wie Enzo Knol is! YouTubers zijn populairder dan ooit en dat vinden wij helemaal niet erg! Niets fijner dan een melding krijgen dat jouw favoriete YouTuber een nieuwe video heeft geüpload. En dan is het nóg fijner als de YouTuber in kwestie nog eens leuk is om naar te kijken, nietwaar? 😉 Girlscene zet de állerheetste YouTube-hunks voor jou op een rijtje. Enjoy!

In de pauze of juist na een dagje school. Een YouTube-video is dé perfecte manier om even te ontspannen. Er zijn ontzettend veel leuke YouTubers, maar er zijn een paar die er echt uitspringen wat hun looks betreft. Op deze onderstaande heren kun je ook stemmen voor de Hittegolf Awards! Onderaan het artikel vind je een link waar je kunt stemmen op jouw favoriet.

Enzo Knol

View post on Instagram
 

Enzo Knol is misschien wel de bekendste vlogger van Nederland. Hij zag in 1993 het levenslicht in Drente en uploadde twintig jaar later zijn eerste YouTube-video op aandringen van zijn broer. Waarom Enzo zo geliefd is onder de meiden? Hij is grappig, heel leuk met zijn vriendin Dee, maar hij steelt ook de show met zijn lieve glimlach en gespierde lichaam.

Thomas van der Vlugt

View post on Instagram
 

Thomas maakt onderdeel uit van StukTV. Met zijn halflange lokken, stralende glimlach en eindeloze moed om de heftige stunts uit te voeren brengt hij veel vrouwenharten op hol. En hij deelt dezelfde interesses als wij, hij heeft namelijk toegegeven dat hij graag naar One Direction luistert!

Thomas Cox

View post on Instagram
 

Thomas kan alles. Leuke video’s maken, zingen in een band en programma’s presenteren. Het is moeilijk om zo’n getalenteerde jongen niét leuk te vinden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn puppyogen… Het is absoluut geen straf om naar Thomas te kijken.

Marthijn van Steinvoorn

View post on Instagram
 

Marthijn ken je van het YouTube-kanaal Ponkers. Deze hunk staat niet altijd voor de camera, hij is namelijk ook een heel goede camerman. Maar wij zien hem het liefst in beeld, want kijk nou hoe leuk hij is! Marthijn is van veel meiden een crush met zijn prachtige ogen en schattige uitstraling.

Domien Verschuuren

View post on Instagram
 

Domien is een echte duizendpoot. Naast plaatjes draaien en minuten vol praten op 3FM, maakt hij ook video’s voor op zijn YouTube-kanaal. Vinden wij helemaal niet erg, hoe meer Domien hoe beter! De radio-dj en YouTuber was vorig jaar de eerste finalist van de Hitkrant Hittegolf Awards, maar greep nét naast de hoofdprijs. Misschien wint hij dit jaar wel een award?

Welke YouTuber vind jij het knapst? Hitkrant en GIRLZ zijn op zoek naar de hotste bekende boys van Nederland. Het is aan jou om te stemmen op jouw favoriete (YouTube) hunks! Je kunt in meerdere categorieën stemmen op jouw crush. Wie heeft de Hottest Hairdo, de Hottest Sixpack, de Hottest Voice, de Hottest Vlog en de Hottest Personality? Maar de grote vraag is natuurlijk: wie is dé Hittegolf Hunk van dit jaar? It’s all up to you!

Breng via Hitkrant of GIRLZ jouw stem uit en wie weet komt jouw hunk wel als winnaar uit de bus!

Op maandag 11 juli worden de Hitkrant Hittegolf Awards uitgereikt in Rotterdam.

Welke YouTuber is jouw favoriet?