News

‘s Werelds grootste Justin Bieber fan gaat nu te ver

Met hit na hit krijgt Justin Bieber er steeds meer fans bij, maar dat bekendheid niet altijd leuk is blijkt nu wel… Je bent vast wel bekend met de look-a-likes van Justin Bieber en andere celebs, alleen tilt deze fan haar Justin Bieber obsessie naar een heel ander niveau. Wat deze Belieber doet gaat wel écht heel ver en we kunnen amper geloven dat dit echt is.

Gabrielle Newton-Bieber is 22 jaar en misschien wel ‘s werelds grootste Belieber. Waarom? Ze heeft haar achternaam schijnbaar veranderd naar Bieber zodat het lijkt alsof ze getrouwd is met de popster… Maar dat is niet alles, want als echte Belieber heeft ze natuurlijk ieder album, dvd, parfum en alles waar Justin zijn naam aan vasthangt. Om het bizarre verhaal af te maken slaapt ze met een kartonnen versie van Justin in haar bed. Net een echte relatie.


Nu vraag je je misschien af waarom Gabrielle dit allemaal doet. Zelf zegt ze dat ze dit doet om aandacht te krijgen van Justin in de hoop dat hij – na haar obsessie van 6 jaar – echt met haar wil trouwen. Wij betwijfelen dat Justin op haar verzoek in zou gaan, maar hé: wie niet waagt wie niet wint. Gabrielle’s moeder steunt haar dochter in ieder geval, aangezien zij degene is die voor haar naamsverandering betaalde. Toch blijft het misschien een beetje gek dat Gabrielle zegt dat ze naar huis moet gaan omdat ‘haar man op tv is’. 


Gabrielle heeft zelfs tatoeages van haar ‘man’ Justin Bieber

Wat vind jij ervan dat deze Justin Bieber fan zo ver gaat?

Bron