Celebs

OMG! Is dit de nieuwe lover van Thomas van der Vlugt?

nieuwe-vriendin-thomas-vlugt

Het was Bachelor Thomas helaas niet gelukt om de ware liefde te vinden in het programma, maar het lijkt erop dat hij nu wel gelukkig is in de liefde. Is deze dame de nieuwe lover van Thomas van der Vlugt?

Merel en Thomas

De media break-up van Thomas van der Vlugt en Merel Beks zit nog vers in ons geheugen. De twee waren ervan overtuigd dat ze de ware voor elkaar waren, maar dit bleek helaas tóch niet zo te zijn. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer plaatste een foto waarop je Thomas zag zoenen met een andere lady. Hierna kondigden Merel de break-up aan.

Merel vertelde publiekelijk dat de relatie stuk was gelopen doordat Thomas niet helemaal trouw bleek te zijn. “Ik voel me voor schut gezet dat Thomas vrijdag nog zei dat we aan het daten waren en hij wist dat ik er keihard voor wilde werken en hij ondertussen andere dingen deed”, vertelde ze.

Lees ook:
Thomas van der Vlugt uit de kleren! Dit wil je zien!

Nieuwe lover

Verschillende juicekanalen hebben Thomas gespot met een nieuwe dame. Deze mysterieuze dame wordt niet gelijk herkend en daarom zijn ze op onderzoek uitgegaan. RealityFBI is uiteindelijk degene die deelt dat het gaat over een dame genaamd Danielle Oudenrijn. Ze zijn met z’n tweetjes gespot bij een snackbar. Volgens bronnen uit de buurt, is dit een cafetaria in Laren en neemt Thomas wel vaker meiden mee naar deze snackbar.

Op de Instagram Stories van Danielle zie je een stuk van Thomas zijn jas. Hierdoor is duidelijk dat ze na de snack-date nog een wandelingetje maken door de heide. Of dit nu écht de nieuwe vriendin van Thomas van der Vlugt is, is nog niet duidelijk. Maar wij geloven dat de twee het heel gezellig hebben samen!

Beeld: instagram @thooootje

Must reads 👀