Celebs

Love is in the air! Dit is de nieuwe vriend van zangeres S10

Er hangt liefde in de lucht! Zangeres S10 deelt namelijk een foto van haar nieuwe vriend. Ze tagt hem echter niet, maar wij weten wel wie het is. Wij vertellen je alles wat je wil weten over de vriend van zangers S10.

‘De Diepte’

We kennen Stien den Hollander natuurlijk allemaal van haar nummer ‘De Diepte’. Ze heeft twee jaar geleden met dit nummer ons land mogen vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival. Toen ze het liedje had opgestuurd was het nog helemaal niet klaar. “Het was nog maar een demo”, vertelde ze in een interview met Jinek. Toch had de zangeres er een goed gevoel over. En hoewel ze niet heeft gewonnen, heeft ze toch een flinke portie bekendheid gekregen.

Lees ook:
Megan reageert voor het eerst op belastingrel: ‘Heb geen fraude gepleegd’

Nieuwe vriend S10

En sindsdien is de zangers ook behoorlijk actief op de socials. Zo zien we dat S10 regelmatig foto’s en video’s deelt van feestjes en festivals. En af en toe houdt Stien ook een vragenrondje op haar Instagram. Zo waren haar volgers vooral benieuwd naar haar liefdesleven. “Heb je een relatie?”, vraagt een van haar volgers. We hadden eigenlijk geen antwoord verwacht, maar tot onze verbazing gaf ze die wel. Ze bevestigd dat ze een nieuwe vriend heeft en happy in love is. Ze plaatst zelfs een trotste foto van de knapperd. Op Reality.nl zie je wie de nieuwe vriend van S10 is. Met wat zoekwerk zijn we namelijk achter de geheime identiteit van de hunk gekomen. 😉

Beeld: Instagram: @s10s10xx

Must reads 👀