Celebs

Is dit de nieuwe vriend van influencer Robbert Rodenburg?

nieuwe-vriend-robbert-rodenburg

Influencer Robbert Rodenburg is terug van een weekje New York en het lijkt erop dat hij een nieuwe vriend heeft! De influencer heeft aan zijn tripje een heuse vakantieliefde overgehouden vertelt hij in zijn eigen popcast.

Robbert Rodenburg

Robbert Rodenburg is voor een week naar New York op vakantie geweest. Hij is zojuist teruggekomen van zijn trip en vertelt in zijn eigen podcast dat hij het daar wel érg gezellig heeft gehad! Tijdens zijn verblijf in de big city heeft hij daar zijn Prince Charming ontmoet. Het was in eerste instantie de bedoeling om er een ‘solo trip’ van te maken, maar al snel veranderde de reis in een duo trip.

Robbert vertelt in zijn podcast ‘Maandag Klaagdag’ dat hij een knappe dokter heeft ontmoet in New York en hier een paar dagen samen door de stad hebben gestruind. “Het is heel leuk”, begint de influencer. “We hebben bijna de hele week samen doorgebracht.”

Op Instagram maakt hij het ook duidelijk dat hij het heel erg naar z’n zin heeft gehad en van plan is om binnenkort weer terug te gaan. Hij plaatst een reeks aan vakantiefoto’s met de tekst “Ik heb er alles aan gedaan om mijn vlucht te missen, helaas mislukt. Hallo Amsterdam! Tot snel New York!” erbij geschreven.

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Dit is de super knappe nieuwe vriendin van Liam Payne 

Nieuwe vriend

Robbert wil zelf niet zoveel kwijt over de identiteit van deze handsome mystery man. Hij laat weten dat hij het “klein wil houden”. Alleen houdt dat RealityFBI niet tegen om op onderzoek uit te gaan en kwamen met resultaat! Het heeft niet lang hoeven duren voordat ze eruit zijn. Is dit de love dokter waar Robbert het zo gezellig mee had?

Dr. Jonathan Leary volgt Robbert en Robbert volgt hem. Wat blijkt, hij is een dokter in New York City en de Nederlander is ook nog in Leary’s ‘Remedy Place’ geweest. Wij weten het wel bijna zeker! Zal deze kalverliefde uitbloeien tot een serieuze relatie? Wij zijn benieuwd!

Beeld: instagram @robbertrodenburg