Celebs

Love is in the air! Dit is de nieuwe vriend van Channah Koerten

channah-koerten-nieuwe-vriend

Channah Koerten van Echte Meisjes in de Jungle woont momenteel op Curaçao, maar dat houdt haar niet tegen om een nieuwe vriend in Nederland aan de haak te slaan. En wij stellen je graag aan hem voor!

Channah Koerten

De 28-jarige Channah is momenteel te zien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle en dit is niet de eerste keer dat ze mee doet met een reality-programma. Al eerder was zij te zien in Temptation Island, Ex on the Beach én niet te vergeten dé video waar zij haar eigen bevalling filmt. Channah is inmiddels niet meer samen met de vader van haar kind, maar inmiddels is ze wel weer gelukkig in de liefde.

Lees ook:
OMG! Heeft Lil’ Kleine een nieuwe vriendin?

Patrick Russ

We hebben het over Patrick Russ, die overigens 20 jaar ouder is dan zijn nieuwe liefje. De 48-jarige interieurdesigner is de zien in het woonprogramma Huizenmarkt. RealityFBI kwam als eerste met het nieuws naar buiten en zij hebben ook ontdekt dat deze love story al een tijdje gaande is. “Patrick Russ verscheen al in een recente vlog van Channah Koerten, maar het lijkt erop dat dit al een tijdje gaande is”, was er te lezen in de Instagram Stories van RealityFBI.

Ondanks dat de vlog pas een kleine twee weken geleden online is gekomen, lijkt het erop dat zij al veel langer aan het daten zijn. In Echte Meisjes in de Jungle zien we namelijk dat Channah de trui van Patrick draagt. De opnames voor de realityshow werden in oktober al opgenomen, dus dat zou betekenen dat ze al een aantal maanden boyfriend en girlfriend zijn!

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

 

Beeld: Instagram @channahkoerten

Must reads 👀