Celebs

Love is in the air! Dit is de nieuwe vriend van Bachelor-Indigo

bachelor-indigo-nieuwe-vriend

Indigo Oord kennen wij door haar deelname aan De Bachelor. Ze werd al snel een publiekslieveling, maar ging zonder haar ware liefde naar huis. Het lijkt erop dat Indigo nu wél succes heeft in de liefde, dit is haar nieuwe vriend!

De Bachelor

De 22-jarige Indigo Oord hebben we leren kennen door haar deelname aan De Bachelor. Ze wist al snel indruk te maken op Thomas én de rest van Nederland. Binnen no-time was ze de favoriet van vele kijkers. Helaas heeft ze tijdens de wedstrijd het hart van bachelor Thomas niet weten te veroveren en ging ze zonder relatie weer naar huis toe. Niet getreurd, want de beauty kreeg genoeg mannelijke aandacht en heeft hier en daar wat flings gehad.

Rijk Hofman

Vlak nadat Indigo terug kwam uit De Bachelor werd ze vaak gespot met Rijk Hofman. De twee hebben het voor een lange tijd heel erg gezellig gehad. Na een korte romance liep de relatie tussen Indigo en de postcast-host stuk. De realityster wilde daar toen het een en ander over kwijt. “Dat was heel gezellig, maar dat is nu voorbij. Soms heb je dat gewoon: dat je even in elkaars leven bent, het heel erg leuk is, maar dat het daarna weer klaar is en dat is ook prima”, vertelde Indigo aan haar volgers. “Ik denk dat Rijk ook nog veel wilde haren heeft die hij eerst kwijt moet. Ik sta wel open voor een relatie. Maar het is geen must, ik ben zo ook happy.” Maar nu lijkt het erop dat er tóch op dat Bachelor-Indigo blij is met een nieuwe vriend.

Lees ook:
Dit is de vrouw voor Rijk Hofman volgens zijn sterrenbeeld

Nieuwe vriend

Volgens het roddelplatform Reality FBI is Indigo tot over haar oren verliefd op Folkert Slump. Het platform heeft opgemerkt dat de twee veel liefdevolle dingen onder elkaars Instagram-post reageren. Door meerdere Instagram Stories viel het ook op dat het liefdeskoppel de laatste tijd steeds vaker samen tijd doorbrengt. Ahw! 

Beeld: instagram @indigoxoord