Films & Series

Yes! Videoland deelt nieuwe teaser van Love Island

RTL

Het is alweer bijna zover: op 11 juli begint het nieuwe seizoen van Love Island. Wij kunnen níét meer wachten. Onlangs liet Videoland ons al kort kennismaken met de 12 singles die het avontuur aangaan, maar nu delen ze een uitgebreide video van de originals. Can’t wait!

Videoland deelt teaser nieuw seizoen Love Island

Over drie dagen kunnen we eindelijk weer genieten van een nieuw seizoen van Love Island. Het nieuwe seizoen is al een tijdje aangekondigd, en ons geduld begint steeds meer op te raken. Al helemaal nu Videoland een video heeft gedeeld van alle 12 singles die het avontuur aangaan kunnen wij niet meer wachten.

Love Island

In het programma Love Island doen een aantal singles mee, die op zoek zijn naar de ware liefde. De kijkers mogen bepalen wie hun favoriete koppels zijn en wie hun minst favoriete koppels zijn. De minst favorieten worden naar huis gestuurd, en degene die het langst overblijven winnen het programma. Zoals je je kan voorstellen zorgt dit vaak voor een hoop drama, en wij smullen daarvan. Het vorige seizoen dat werd uitgezonden is inmiddels alweer een tijdje geleden, waardoor wij niet kunnen wachten tot het nieuwe seizoen eindelijk te zien is. En het is bijna zover: over 3 dagen kunnen we weer volop genieten van het nieuwe seizoen van Love Island!

Teaser Videoland

Om het wachten iets makkelijker te maken, heeft Videoland een teaser van de singles met ons gedeeld. Hoewel we ze eerder al kort voorbij hebben zien komen, zien we ze nu in levende lijven. En zoals gewoonlijk zijn alle 12 originals weer mega knap! ”Nog 4 nachtjes slapen! Met wie zou jij een koppel willen vormen?” schrijft Videoland bij het filmpje.

De tekst gaat verder onder de video

View post on Instagram
 

Lees ook
Dit weten we al over het derde seizoen van Love Island!

Het nieuwe seizoen werd opgenomen in het zonnige Gran Canaria. En we weten allemaal wat een zonnige vakantiebestemming met je doet, toch? Het nieuwe seizoen is vanaf 11 juli te zien op Videoland!

Beeld: RTL

Must reads 👀