News

Dit is er anders aan het nieuwe seizoen van Love Island

love-island-nieuwe-seizoen

Tonight is the night! Het nieuwe seizoen van Love Island gaat van start. Presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst doen een boekje open over wat we kunnen verwachten en wat er allemaal anders is in de nieuwe afleveringen.

Love Island

Het langverwachte nieuwe seizoen van Love Island is dan eindelijk hier. Vanavond kunnen we allemaal klaarzitten voor de allereerste aflevering. We mogen weer wekelijks genieten van drama, zon en liefde. Inmiddels weten we welke knappe singles dit jaar mogen vertoeven in de luxe villa. Deze Nederlandse en Belgische vrijgezellen worden begeleid door niemand minder dan presentatieduo Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Zoals altijd begint het met een keuzeronde en zullen er nog een aantal herkoppelingen nodig zijn. De makers houden het nog spannend, want we hebben nog maar weinig sneak peeks gehad van het nieuwe seizoen. Gelukkig kunnen de presentatoren ons wat meer vertellen.

Lees ook:
Nieuwe Love Island-ster Lena doet boekje open over bekende ex

Dít is er anders

In een interview met Grazia vertellen Holly en Viktor wat we allemaal kunnen verwachten en wat er dit seizoen anders gaat dan we gewend zijn. Je kunt bijvoorbeeld al voorafgaand stemmen op de Love Island-sterren. Hoe dit precies werkt, kunnen ze nog niet onthullen. “Maar het is wel heel leuk dat de kijker nu al betrokken wordt bij het proces”, zegt presentator Verhulst hierover. Dat de fans kunnen stemmen voordat de eerste aflevering überhaupt online staat, is niet het enige wat anders is dan voorheen.

De Islanders reizen dit seizoen namelijk af naar het zonnige eiland, Tenerife. De zoektocht naar de liefde vindt dus plaats aan de Spaanse costa in een gloednieuwe villa. Het is leuk om de deelnemers eens op een andere locatie te zien shinen. De locatie mag dan wel anders zijn, maar de villa ziet er weer (zoals altijd) prachtig uit!

Het nieuwe seizoen van Love Island is vanaf vanavond, 21 augustus, dagelijks te zien op Videoland.

View post on Instagram
 
Beeld: love island