Films & Series

Yes! Vanaf déze datum begint het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Celine
nieuw-seizoen-expeditie-robinson

Ben je er klaar voor? Er is namelijk een nieuw seizoen van Expeditie Robinson in aantocht. Het nieuwe seizoen zal er dit keer alleen wel iets anders uit gaan zien en ook zal deze niet meer te zien zijn op de zondagavond. Huh?

Op deze dag zal het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson voortaan te zien zijn

Je hoeft de zondagavond voortaan dus niet meer vrij te houden!

Maandagavond

Op maandag 29 augustus om 20:30 uur is het dan weer zover. Dan zal het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson op RTL 5 te zien zijn. Het programma zal dus niet meer op de donderdag én zondag te zien zijn, maar op de maandagavond.

Het programma zou in eerste instantie wel beginnen op de zondagavond. maar er kwamen een aantal veranderingen in het uitzendschema. Vanwege de veranderende huizenmarkt kwam De Moeite Waard namelijk niet op tijd af en gaat dat programma uit het uitzendschema. Daardoor zal Expeditie Robinson een dagje moeten opschuiven.

Lees ook
OMG! Love Island krijgt nu ook een versie met veertig- en vijftigplussers

Nieuwe presentator

Als je aan Expeditie Robinson denkt, dan denk je natuurlijk aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert het programma al sinds 2014, maar ze krijgt nu een nieuwe sidekick. Kaj Gorgels heeft vanwege zijn drukke werkschema ruimte gemaakt voor een nieuwe presentator, namelijk Rick Brandsteder. Hij deed zelf jaren geleden ook een poging om Expeditie Robinson te winnen. Welke BN’ers er zullen meedoen in het nieuwe seizoen is helaas nog niet bekend.

Bron: GraziaBeeld: RTL