Films & Series

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf déze datum te zien

nieuwe-seizoen-de-bachelorette

Onlangs nog maakte Videoland bekend dat model Sylvia Geersen (37) opzoek gaat naar de liefde in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. En nu maakt de streamingdienst ook bekend vanaf welke datum we kunnen genieten van het nieuwe seizoen De Bachelorette. Wij kunnen niet wachten!

Sylvia Geersen

Het Nederlandse model, Sylvia Geersen, heeft er een bewogen liefdesleven op zitten. Zo trouwde ze in januari 2016 met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez, slechts elf dagen nadat de twee elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Dat contact verliep toen nog via social media. In mei 2017 kwam Sylvia erachter dat haar man een pathologische leugenaar was en vroeg een scheiding aan. Wat hij tot op heden nog steeds niet heeft willen ondertekenen. “Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd”, vertelt Sylvia erover. Gelukkig voor Sylvia, want in Nederland hoopt ze de ware liefde te vinden. Ze heeft haar geloof in de liefde nooit verloren en hoopt in de Bachelorette alsnog haar prins op het witte paard te vinden.

Lees ook:
Vanaf déze datum is de Nederlandse versie van Fboy Island te zien

Nieuwe seizoen De Bachelorette

In dit nieuwe seizoen zullen we via de welbekende rozenceromonie zien hoe Sylvia iedere week een kandidaat naar huis moet sturen. Spannend, maar ook leuk, volgens Sylvia. “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur.” Het model zou het geweldig vinden om via dit programma haar droomman te vinden. “Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.” Wekelijks mogen we meekijken of er tussen Sylvia en de kandidaten liefde zal ontstaan en wie uiteindelijk die felbegeerde roos in ontvangst mag nemen natuurlijk. In die grote groep mannen zal er vast een goede match tussen zitten, toch?

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf februari 2023 te zien op Videoland.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland

Must reads 👀