Films & Series

Deze nieuwe Netflix-serie moeten Grey’s Anatomy lovers zien

nieuwe netflix serie pulse

Wie is er nu niet dol op dramaseries? Heb je de vele seizoenen van Grey's Anatomy al meerdere keren bekeken en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan heeft Netflix goed nieuws, want ze komen nu met hun eigen originele ziekenhuisserie die net zo meeslepend is! Fans van Grey's Anatomy en New Amsterdam opgelet: deze serie wil je echt niet missen.

Een geliefd genre

Netflix heeft een indrukwekkende reeks eigen series, de welbekende Netflix Originals, maar heeft tot nu toe nog geen eigen ziekenhuisdrama geproduceerd. Mensen houden van drama, en dat blijkt uit het succes van ziekenhuisseries, waar een ontzettend grote vraag naar is onder kijkers. Daarom is het natuurlijk geen verrassing dat Netflix binnenkort met een eigen ziekenhuisreeks komt, genaamd Pulse.

We moeten jullie helaas wel een beetje teleurstellen: de serie heeft namelijk nog geen releasedatum. De opnames van de serie moeten namelijk nog beginnen. Er zijn gelukkig al wel wat dingen over de serie bekend. We weten namelijk wel wie de hoofdrolspelers zijn, waar het verhaal zich afspeelt en wat de verhaallijn zal inhouden. Exciting!

Grey’s Anatomy en New Amsterdam

We houden jullie toch nog wat langer in spanning. Ben je namelijk fan van ziekenhuisseries? Dan ben je vast al bekend met de volgende twee.

New Amsterdam

New Amsterdam vertelt het inspirerende verhaal van dokter Max Goodwin, dat is gebaseerd op ware gebeurtenissen. In de serie neemt hij de leiding in het New Amsterdam ziekenhuis in New York en begint hij met een drastische stap: het ontslaan van het volledige team van de cardiochirurgie afdeling. Het is niet al te gek dat deze aanpak niet bij iedereen in goede aarde valt. Desondanks streeft Max naar verandering en verbetering in het ziekenhuis, terwijl hij tegelijkertijd zijn eigen strijd voert tegen kanker.

Wil je hier meer van zien? Alle drie de seizoenen van New Amsterdam zijn te bekijken op Netflix. Het vijfde en laatste seizoen zal exclusief op Videoland te zien zijn.

Grey’s Anatomy

De populaire serie Grey’s Anatomy draait om Meredith Grey, een assistent-chirurgie in het Grey and Sloan Memorial Hospital, voorheen het Seattle Grace Hospital in Seattle, Washington. De serie, met zijn vele personages, zet Meredith in de spotlight als de main character van de serie. De bloeiende relaties tussen de chirurgen, die variëren van vriendschappelijk tot romantisch, staan in de serie centraal. Hoewel de scènes niet altijd realistisch zijn, biedt Grey’s Anatomy een aangrijpende kijk op de persoonlijke en professionele levens van de personages. Met twintig seizoenen is er genoeg drama om van te genieten. Daar ben je wel even zoet mee!

Op Disney+ zijn de eerste negentien seizoenen van Grey’s Anatomy te zien, terwijl seizoen twintig in de Verenigde Staten op 14 maart 2024 werd uitgebracht en op 16 april 2024 in Nederland op Net5 verschijnt. Bereid je dus maar voor op dat nieuwe seizoen en grijp de kans om alle voorgaande seizoenen te bekijken voordat het nieuwe seizoen begint!

Netflix’s Original serie Pulse

In de veelbelovende Netflix-serie Pulse krijgt Eerste Hulp-dokter Dani Simms, die werkt in een level 1 trauma centrum, een onverwachte promotie tot hoofd van de ER. Deze mooie carrièrestap komt echter op een moment dat Dani’s privéleven niet helemaal op rolletjes loopt. Hoe zal dit aflopen?

Natalie Cruz, gespeeld door Justina Machado, is in de serie het hoofd van de afdeling chirurgie. Ook Willa Fitzgerald, bekend van The Fall of the House of Usher, en Colin Woodell, bekend van The Continental: From the World of John Wick, zijn te zien in de serie. Over de overige castleden is nog niets bekend. Jammer, maar dat maakt het wachten wel extra leuk en spannend!

De eerste twee afleveringen worden geregisseerd en geproduceerd door Kate Dennis, bekend van series als New Amsterdam en The Handmaid’s Tale. In 2017 won Kate zelfs een primetime Emmy Award voor haar regie van dramaseries. Met zo’n ervaren team achter de schermen belooft deze serie ongetwijfeld een topper te worden. Wij kunnen hoe dan ook niet wachten!

Beeld: grey's anatomy