Celebs

Dit is Yasminé Aisha Khalifa, de nieuwe lover van Memphis Depay

memphis-depay-nieuwe-lover

Regelmatig wordt voetballer Memphis Depay gespot met mooie dames aan zijn zijde, maar het lijkt er nu op dat hij is gesetteld. Juicechannel heeft op Instagram laten weten dat dít de nieuwe lover van Memphis Depay is.

Memphis Depay

Of je nu een voetbalfan bent of niet, er zullen weinig vrouwen zijn die niet weten wie Memphis Depay is. Naast zijn booming voetbalcarrière bij Atletico Madrid in Spanje, is hij ook erg populair bij de ladies.

In 2013 voegde hij zich voor het eerst bij het Nederlands Elftal. Door zijn grote succes op jonge leeftijd, maakte hij al snel indruk op de jeugd en lopen veel kids met het rugnummer tien op hun shirtjes. Ondanks zijn populariteit heeft Memphis Depay niet veel vriendinnetjes gehad, maar nu lijkt het erop dat hij een nieuwe lover aan de haak heeft geslagen!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Wedding bells! Déze Temptation-ster stapt in het huwelijksbootje

Yasminé Aisha Khalifa

De bekende voetballer heeft dan misschien geen lange, serieuze relaties gehad, maar als we het roddelkanaal Juicechannel mogen geloven, wel heel wat scharrels! Het liefdesleven van Memphis is niet gemakkelijk te volgen, maar toch weet het Instagram-account er genoeg over te zeggen. Hij zou namelijk een relatie hebben gehad met Lori Harvey, maar dat is niet de enige dame waarmee hij het heel gezellig had. Ook zou hij het bed hebben gedeeld met de vriendin van een Feyenoorder en liet hij pasgeleden Janice Blok nog overvliegen naar het zonnige Barcelona. Dit was van korte duur en de voetballer ruilde het Echte Meisje al snel in voor Chanel Livia. Toch lijkt het er nu op dat deze ladiesman zijn volgeplande agenda heeft leeggemaakt voor één dame!

De nieuwe lover van Memphis Depay is Yasminé Aisha Khalifa, die je door haar datingverleden misschien wel herkent! Ga naar Reality.nl om foto’s te zien van het prachtige model.

Beeld: instagram: @memphisdepay

Must reads 👀