Celebs

Love is in the air! Dit is de nieuwe lover van Lena

In Echte Meisjes in de Jungle strijdt een groep dames tegen elkaar voor de winst. Ook Lena doet mee om koningin van de jungle te worden. Of zij degene is die met de geldprijs naar huis gaat is nog niet bekend, maar ze is tenminste niet met lege handen naar huis gegaan! Lena heeft namelijk een nieuwe lover aan het programma overgehouden en wij stellen je graag aan hem voor.

Echte Meisjes in de Jungle

We hebben in de eerste vier afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle kunnen zien hoe Lena steeds opnieuw valt. Fans gieren erom en gingen los op Twitter over het achterwerk van de realityster. Maar was dit de enige reden dat Lena het lastig vond om haar balans te behouden? Misschien was zij wel gewoon overdonderd door de aanwezigheid van een knappe jongen! RTL Boulevard bracht gisteren het nieuws dat het Ex on the Beach-icoon niet met lege handen de jungle heeft verlaten. Lena heeft daar haar nieuwe lover ontmoet!

Lees ook:
OMG! Is dit de nieuwe lover van Thomas van der Vlugt?

Nieuwe lover

Toen Lena ‘ja’ zei tegen de productie om mee te doen met deze show, had ze vast niet verwacht om daar de liefde van haar leven te ontmoeten. Toch is dit wel gebeurd! Ze viel (letterlijk 😉 ) tijdens de opnames als een blok voor de geluidsman, Leandro. Hoe cute is dat?! De twee tortelduifjes hebben elkaar dus in oktober ontmoet en zijn sindsdien nog steeds hartstikke gelukkig samen. Lena en Leandro plaatsen allebei een foto van de RTL Boulevard aflevering op hun Instagram Stories. Nu zijn ze helemaal Insta-official!

De knappe lover van Lena is dus als freelancer werkzaam in de tv-wereld en woont momenteel in Amsterdam. Hij heeft zelfs meegewerkt aan de opnames van Ex on the Beach: Double Dutch. De twee hebben dus genoeg om over te kletsen.

View post on Instagram
 

 

Beeld: instagram @lena.nhds

Must reads 👀