Celebs

Zien! Dit is de nieuwe lover van Jessie Maya

nieuwe-lover-jessie-maya

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu is het bevestigd! Jessie Maya heeft samen met haar nieuwe lover hun relatie Insta-official gemaakt!

Jessie Maya

De 28-jarige Jessie Maya is voornamelijk bekend als Youtuber, maar op Instagram en TikTok doet de influencer het ook heel goed. Ze heeft met haar duizenden volgers een grote fanbase weten op te bouwen. En ook heeft ze nog een eigen make-up lijn. Je kan je dan wel voorstellen dat zo een multi-talent genoeg aandacht krijgt en niet lang single blijft. De influencer heeft een leuke mededeling voor haar volgers. Dit is namelijk de nieuwe lover van Jessie Maya!

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Heeft EMIDJ-Michella Kox een nieuwe lover?

Nieuwe lover

We zagen deze mysterieuze man al vaker voorbij komen op de socials van Jessie. Ondanks dat ze haar volgers niet wil laten weten wie ze aan de haak heeft geslagen, is het RealityTV het gelukt om de gelukkige op te sporen. De tags in de post hierboven vinden wij hilarisch, maar we willen aan jullie natuurlijk wel vertellen wie het is! Het gaat hier om handsome Koen Schetters. Misschien ken je hem wel als de ex van Didi Shanna, maar nu heeft de knappe Koen de liefde bij Jessie gevonden.

Heel bekend en onbekend Nederland is dol enthousiast over de foto’s van het kersverse koppel. “*gilt naar scherm*”, reageert influencer Sophie Ousri. En Anna Nooshin plaatst “Oehhhh”, met een hele boel hartjes ernaast! Veel geluk samen!

View post on Instagram
 

Beeld: instagram @jessie_maya_

Must reads 👀