Celebs

Zien! Is dit nieuwe mysterieuze lover van EOTB-Stevie?

Danique
nieuwe-lover-eotb-stevie

Het lijkt erop dat EOTB-Stevie Burns haar wilde haren heeft achter zich heeft gelaten en nu samen is met een nieuwe lover. De realityster heeft nog al een losbandige persoonlijkheid, dus wij zijn wel benieuwd voor welke man zij is gesetteld!

Stevie Burns

Stevie Burns leerden we in het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch kennen. Samen met medekandidaat Jennifer, was Stevie een van de meest spraakmakende deelnemers van het seizoen. Na haar vurige deelname aan het reality-programma is EOTB-Stevie toch íéts rustiger geworden en het lijkt erop dat zij een nieuwe lover heeft.

Na haar tv-debuut bij Ex on the Beach is ze flink actief op social media en heeft ze een grote following. Haar Instagram staat dan ook vol met prachtige, maar voornamelijk ook spannende foto’s van de EOTB-ster! Ze verdient haar geld momenteel met het verkopen van pikante kiekjes en plaatst steamy content op het exclusieve platform F2F. Wat zou de mogelijke nieuwe lover van EOTB-Stevie hier van vinden?

View post on Instagram
 

Mysterieuze TikTok

EOTB-Stevie laat ons steeds denken dat ze nog single (and ready to mingle) is in haar mini-vlogs op TikTok. Ze vertelt namelijk over dat ze in de ochtend altijd alleen opstaat. Alleen op haar meest recentelijke TikTok zien we een mysterieuze man naast haar lopen. Het roddelplatform RealityFBI heeft weer grondig onderzoek gedaan en is er achter gekomen om wie dit gaat!

View post on TikTok

Lees ook:
Love is in the air! Dit is de nieuwe lover van Lena

Nieuwe lover

Het zou hier gaan om McJonna. Hij is te boeken voor evenementen als artiest, mc en dj. Volgens RealityFBI is hij in het volgende seizoen van Ex on the Beach te zien! Op een korrelig filmpje in de Instagram Stories van het juicekanaal is te zien hoe de dj samen met Stevie Burns knus in de auto zit. De kwaliteit is helaas niet heel goed, maar wij hieronder hebben een duidelijke foto geplaatst van McJonna. Wij hopen dat EOTB-Stevie snel meer deelt over deze mysterieuze nieuwe lover!

Bron: instagram @stevieburnss