Celebs

Zien! Is dit nieuwe mysterieuze lover van EOTB-Dusty?

We kennen Dusty Taconis allemaal van zijn spraakmakende deelname aan het programma Ex on the Beach: Double Dutch. Het leek erop dat EOTB-Dusty heel erg aan het genieten was van zijn single life, maar nu heeft hij zich toch weten te settelen! Maar wie is deze mysterieuze dame?

Dusty Taconis

Vorig jaar werd de 24-jarige Dusty Taconis in één klap misschien wel de meest spraakmakende deelnemer van Ex on the Beach: Double Dutch ooit. Vroeger was hij altijd al druk bezig met meisjes en deed hij zelfs wedstrijden met zijn vrienden om te kijken wie de meeste meiden kon binnen hengelen. Deze flirt gaat dus al een heel tijdje als single door het leven, maar het lijkt er nu op dat EOTB-Dusty een nieuwe lover aan de haak heeft geslagen. Voor deze rokkenjager was het toentertijd geen moeilijke beslissing, toen hij werd gevraagd om mee te doen met Ex on the Beach.

In een interview met LINDA vertelt Dusty dat hij zichzelf wel heel erg bij het programma vindt passen. Ook vertelde hij dat de productie hem opdrachten oplegde om voor meer ‘drama’ te zorgen. Zo ‘real’ is dit reality programma dus helemaal niet!

Nieuwe lover

Nu het wel duidelijk is dat EOTB-Dusty niet vies is van alle vrouwelijk aandacht, is het misschien tijd dat hij eens een serieuze nieuwe lover krijgt. Volgens RealityFBI is dit precies waar hij mee bezig is! Het roddelkanaal heeft onderzoek gedaan naar de realityster en zijn mogelijke vlam. Op hun Instagram Stories plaatsen ze opmerkelijke reacties die de lovebirds onder elkaars foto reageren. Dusty reageerde namelijk “favorite” met allemaal hartjes onder de foto van deze prachtige blondine.

Lees ook:
Zien! Is dit nieuwe mysterieuze lover van EOTB-Stevie?

Jennifer

Als we het roddelkanaal hierboven kunnen geloven, is Jennifer Levi de nieuwe lover van EOTB-Dusty. De knappe griet is 19 jaar oud en werkt door haar grote following op Instagram als influencer. Afgelopen jaar heb je deze knappe blondine zelfs in de FHM500 kunnen spotten! De twee hebben nog niet gereageerd op de geruchten. De relatie is dus nog niet bevestigd, noch ontkend! 😉 Wie weet krijgen we er snel meer over te horen.

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @dustytaconis

Must reads 👀