Celebs

Zien! Dit is het nieuwe huis van Bibi Breijman in Den Haag

bibi-breijman-guilty-pleasure

Yvonne Coldeweijer bracht onlangs het nieuws naar buiten dat Waylon zou zijn vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman. En niet veel later bood de zanger dan ook zijn excuses aan via zijn Instagram-account. Maar of Bibi deze excuses ook accepteert is nog maar de vraag. Ze heeft nu een woning gekocht in Den Haag zonder Waylon! En wij zijn benieuwd hoe dit stulpje er vanbinnen uitziet.

Bibi Breijman koopt huis in Den Haag zonder Waylon

Ook deze keer bracht Yvonne Coldeweijer weer schokkend nieuws op haar juice kanaal. Waylon zou namelijk zijn vreemdgegaan terwijl Bibi in verwachting was van hun tweede kindje. Waylon heeft dat zelf niet ontkent en heeft daarna meteen zijn excuses aangeboden aan Bibi via zijn Instagram-account.

En nu lijkt het erop dat Bibi misschien ergens toch al wat vermoedens had. Want ze heeft onlangs namelijk een huis gekocht in Den Haag, maar niet samen met Waylon. Het huis staat volledig op haar naam.

Lees ook
Bibi Breijman deelt lelijke foto’s van Waylon op Instagram: ‘Dit verdien jij’

Huis in Den Haag

Bibi heeft het huis in Den Haag gekocht voor 340 duizend euro. Dat is zo’n 15 duizend euro boven de vraagprijs! En dat is nog niet alles, want er moet namelijk ook nog flink geklust worden aan haar nieuwe paleisje. Het gaat om een benedenwoning met twee slaapkamers en één badkamer. Vanuit de keuken, met bar, kan je uitkijken op de woonkamer. En ook zal Bibi flink aan de slag om haar grote tuin achter het huis gezellig te maken. Kortom, genoeg te doen nog dus!

Bekijk de foto’s van het nieuwe huis van Bibi Breijman hieronder:

Bron: Bekende BurenBeeld: Instagram @bibibreijman

Must reads 👀